Σφαγή μαθητών και ομηρία σε σχολείο του Πακιστάν (videos)

0

25786Πολύνεκρή επίθεση εξαπέλυσαν έξι κομάντος Ταλιμπάν σε σχολείο όπου φοιτούν παιδιά στρατιωτικών στην Πεσαβάρ του Πακιστάν. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για 20 νεκρούς – μεταξύ τους και 16 παιδιά – και για 40 τραυματίες. Οι ένοπλοι κρατούν ομήρους 500 μαθητές και δασκάλους.

Ελικόπτερα πραγματοποίησαν επίθεση πάνω από τις εγκαταστάσεις, ενώ αυτοκινητοπομπή ασθενοφόρων μεταφέρει τραυματισμένα παιδιά στο νοσοκομείο.

Το νοσοκομείο Lady Reading στην Πεσαβάρ ανακοίνωσε ότι στις εγκαταστάσεις του έχουν μεταφερθεί οι σοροί πέντε μαθητών και ότι δίνει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, ανάμεσά τους δύο άνδρες εκπαιδευτικοί. “Πολλοί τραυματίες είναι στο χειρουργείο, είναι σε κρίσιμη κατάσταση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ετζάζ Χαν.

Ένας δάσκαλος είπε ότι οι δράστες της επίθεσης είχαν στόχο το σχολείο, την ώρα που διεξάγονταν εξετάσεις.

“Μισή ώρα μετά την επίθεση, ο στρατός ήρθε και σφράγισε το σχολείο”, δήλωσε ο δάσκαλος σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι έξω από το πολιορκημένο σχολείο. “Βρισκόμασταν στην αίθουσα των εξετάσεων, όταν πραγματοποιήθηκε η επίθεση. Τώρα οι άνδρες του στρατού εκκαθαρίζουν τις τάξεις μία προς μία”.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Αλέξης Κωστούρος 1ος Νικητής στο Τουρνουά «Φθινόπωρο 2014»
Επόμενο άρθροOι τρεις υπουργικές αποφάσεις για τις 52.553 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.