Χριστούγεννα, γιορτινή ατμόσφαιρα, στολισμένα σπίτια, πανδαισία χρωμάτων, χαλαρή διάθεση… οπότε τι καλύτερο από μια γιορτινή συνέντευξη με τον «Μάγο της Νέας Φιλαδέλφειας», τον συμπολίτη μας Περσέα Αρκομάνη. Ο Περσέας Αρκομάνης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2005. Έχει παρακολουθήσει και παρουσιάσει σεμινάρια μαγείας στην Ελλάδα. Επίσης ταξίδεψε στο εξωτερικό όπου και παρακολούθησε σεμινάρια μαγείας και ψυχολογίας από τους μεγαλύτερους μάγους του κόσμου. Το 2012 συνέγραψε το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα που αναλύει την θεωρητική, ψυχολογική και φιλοσοφική υπόσταση της Μαγείας με τίτλο “Η Τέχνη της Μαγείας” το 2014 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Μαγείας της International Magiciaqns Society και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του Close Up.

Ο εκδότης της Fx-news Βασίλης Βέττος συνάντησε τον Περσέα στο Art-bar-Café “Β-κουτί” (δίνει παράσταση κάθε Τρίτη βράδυ). Δείτε το βίντεο της συνέντευξης καθώς και λίγα από τα «μαγικά» κόλπα του «Μάγου της Νέας Φιλαδέλφειας»:

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ & Βίντεο από την εκδήλωση του Ιωνικού Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του γιου, του Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.