Προσφυγή στο ΣτΕ: Βίντεο με την απάντηση Βασιλόπουλου σε σχετική ερώτηση(Γήπεδο ΑΕΚ)

1

Στο δημοτικό συμβούλιο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που έγινε την Τετάρτη(3/12) το απόγευμα, σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Αράπογλου (επικεφαλής παράταξης ‘νεο’) προς τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, εάν γνωρίζει τις δηλώσεις που έκανε στον τύπο δημότης που το όνομα του βρίσκεται σε αυτούς που προσέφυγαν στο ΣτΕ για το γήπεδο της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν υποψήφιος του συνδυασμού του, και αν είχε γνώση ο δήμαρχος για την προσφυγή του μέλους του ή έγινε εν΄αγνοία του.

Δείτε την απάντηση του Δημάρχου στο παρακάτω απόσπασμα της ζωντανής Live μετάδοσης του δημοτικού συμβουλίου, από το Fx-news.gr:

Προηγούμενο άρθροΠέρασε ο Προϋπολογισμός…
Επόμενο άρθροΚατέρρευσε η μάντρα του 3ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας (Φωτορεπορτάζ-βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.