Ο Ψινάκης φέρνει την Αντζελίνα Τζολί στον Μαραθώνα;

0

o-ilias-psinakis-fernei-tin-antzelina-tzoli-stin-elladaΤο είχε δηλώσει προ εκλογής του ο Ηλίας Ψινάκης ότι θέλει να φέρει τη διεθνή σόουμπιζ στον Μαραθώνα και φαίνεται πως ετοιμάζεται να το κάνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών ο δήμαρχος Μαραθώνε έχει κάνει πρόταση στην πανέμορφη σταρ να έρθει στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στην πρώτη προβολή της ταινίας Unbroken, ενώ, η απάντησή της αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να συμπεριλάβει την Ελλάδα στις χώρες πρώτης προβολής της ταινίας και υπάρξει σοβαρή πιθανότητα η διάσημη ηθοποιός να έρθει στον Μαραθώνα.

Προηγούμενο άρθροΔελτίο τύπου του ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθροΕισβολή κουκουλοφόρων και βανδαλισμοί στο Υπουργείο Παιδείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.