Οριστικό! Συνάντηση δήμου – ΑΕΚ για το γήπεδο…

0

image

Πριν λίγες μέρες το Fx σας είχε -αποκλειστικά- ενημερώσει για ραντεβού του δημάρχου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλου με εκπροσώπους της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, της ΠΑΕ και της Dimand. Το δημοσίευμα της εφημερίδας Live sport μας επιβεβαίωσε:

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος δήλωσε ότι την άλλη εβδομάδα θα υπάρξει νέα συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων με θέμα την “Αγιά Σοφιά”.

“Tην άλλη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ” είπε χτες βράδυ στη “Live Sport” ο Άρης Βασιλόπουλος.

Η ακριβής ημερομηνία αναμένεται να οριστεί σε επαφή των δυο πλευρών (σήμερα ή αύριο), και όπως διευκρίνισε ο δήμαρχος θα είναι μια συνάντηση του Δήμου με την ερασιτεχνική, την ΠΑΕ ΑΕΚ και την Dimand και Δικέφαλος 1924.

“Θα συζητηθούν όλα σ’ αυτή τη συνάντηση, θα μας παρουσιάσουν το πρότζεκτ και θα γίνει διάλογος” τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος. Από την πλευρά της ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε χτες βράδυ πως επίκειται αυτή η συνάντηση και ότι απομένει να καθοριστεί η ακριβής ημερομηνία.

Προηγούμενο άρθροΦαυλοκρατία…
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Ιπτάμενο αυτοκίνητο” προσγειώθηκε μέσα σε φυτώριο!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.