(upd) Η προγραμματισμένη Live μετάδοση του Δημοτικού συμβουλίου αναβάλλεται. Στο Fx έχουμε… δώσει άδεια στους πολεμικούς ανταποκριτές μας… λόγω εορτών!!! Οπότε, μια και η κατάσταση που επικρατεί στην αίθουσα είναι άκρως “πολεμική”, η μετάδοσή μας δεν θα γίνει…

ΜΑΤ στον περίβολο της αίθουσας εκδηλώσεων του 3ου Λυκείου, δεκάδες οπαδοί της ΑΕΚ(200+) στην αίθουσα και συνεχώς ο αριθμός τους αυξάνεται, λίγοι πολίτες σε μια γωνία της αίθουσας, για ένα συμβούλιο που κακώς για εμάς ορίστηκε σήμερα από τον Δήμο Φ.Χ. H συγκεκριμένη κατάσταση δεν μας επιτρέπει την ομαλή και ασφαλή μετάδοση της συνεδρίασης.

(upd2) Η συνεδρίαση βρίσκεται στον “αέρα” και δύσκολα θα πραγματοποιηθεί.

(upd3) Ξεκίνησε τελικά η συνεδρίαση…

(upd4) Τεταμένη η ατμόσφαιρα, συνθήματα κατά του δημάρχου, διακοπές… Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι…

(upd5) Χαμός έγινε μόλις ξεκίνησε η συζήτηση για το άλσος (Νο3). Μετά την ομιλία του δημάρχου επικράτησε πανδαιμόνιο από φωνές και συνθήματα και έπεσαν μέχρι και γιαούρτια!!! Η συνεδρίαση διακόπηκε, η αστυνομία εκκένωσε την αίθουσα και συνεχίστηκε πάλι η συνεδρίαση. Μένει να δούμε αν η αποχώρηση μετά την λήξη της συνεδρίασης θα είναι ομαλή…

Καλή Χρονιά με υγεία σε ΟΛΟΥΣ

—————————————————————————————————————–

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το τελευταίο -έκτακτο- δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για το 2014, την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στις 7.00 μμ. Στο έκτακτο συμβούλιο θα συζητηθούν τα θέματα που δεν συζητήθηκαν την περασμένη Δευτέρα 22/12 λόγω διακοπής του, εξαιτίας των γνωστών επεισοδίων.

Στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και το επίμαχο”:Λήψη απόφασης επί της αριθ. πρωτ. 2008/3-11-2014 απόφασης της Γεν. Δ/νσης Δασών Αθηνών της Αποκ/νης Διοίκησης Αττικής περί απόρριψης του αιτήματος του Δήμου για την εκ νέου υποβολή μελέτης στην Περιφέρεια Αττικής για την διαχείριση και ανάπλαση του Άλσους Ν.Φ. προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία χρηματοδότησης του έργου”

Μάλιστα πριν λάβουμε την επίσημη πρόσκληση του προεδρείου για το έκτακτο συμβούλιο, ο Δήμος Φ.Χ. σε ανακοίνωσή του, προτρέπει τους δημότες της πόλης να παρευρεθούν στη συνεδρίαση για να προστατεύσουν τον θεσμό του Δημοτικού συμβουλίου (Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ανασυγκρότηση Δ.Σ. 1ης Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 240 και 243 του Δ.& Κ. Κώδικα (επανεισαγωγή).

2. Ανασυγκρότηση Δ.Σ. 2ης Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 240 και 243 του Δ.& Κ. Κώδικα (επανεισαγωγή).
3. Λήψη απόφασης επί της αριθ. πρωτ. 2008/3-11-2014 απόφασης της Γεν. Δ/νσης Δασών Αθηνών της Αποκ/νης Διοίκησης Αττικής περί απόρριψης του αιτήματος του Δήμου για την εκ νέου υποβολή μελέτης στην Περιφέρεια Αττικής για την διαχείριση και ανάπλαση του Άλσους Ν.Φ. προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία χρηματοδότησης του έργου (επανεισαγωγή).

Προηγούμενο άρθροNorman Atlantic: «Δεν γνωρίζουμε την τύχη 179 επιβαινόντων», λένε οι Ιταλοί!
Επόμενο άρθροΤελείωσε το έκτακτο συμβούλιο – Τι είπε ο δήμαρχος – Αποτελέσματα ψηφοφορίας για το Άλσος (αρθρο 42)-
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο αριστερος δημαρχος εχει κανει τα γουρουνια των ματ να ερχονται στην γειτονια μας συχνα κι απο το σπιτι τους.Αυτος ο ψυχοπαθης πρεπει να φυγει οσο γινεται πιο γρηγορα απο τον δημο.Μαυρο στον συριζα στις εκλογες για να μαθουν να σεβονται την αεκ τον λαο της και την προσφυγια.

  2. Να που έγινε κι αυτό. Επί τέλους μια φορά προάσπισαν τη Δημοκρατία. Όσο για την ψυχοπάθεια αρμόδιοι να μιλήσουν και να γνωματεύσουν είναι οι ψυχίατροι, εσείς ως τι μιλάτε, ως “εμπειροτέχνης” ψυχίατρος;

  3. Το καλοκαίρι έστελνε μηνύματα στο κινητό sos άλσος έκανε δημοτικό συμβουλιο το οποίο ανεβληθει λόγο μη απαρτίας( το γράψανε όλα τα μέλη) και τότε οι κλούβες ηταν απέξω . μετά προσκάλεσε τους οπαδούς του στο ΠΠΕΔ και τότε οι κλούβες ηταν απέξω(και δεν παρουσιαστηκε) τώρα κάλεσε τους πολίτες για να υπερασπιστουν την δικιά του δημοκρατία και τώρα οι κλούβες απέξω και τα ΜΑΤ μέσα ποιος ειναι ο οπαδός των ΜΑΤ και δεν του αποχωρίζεται. Όσο για του ψυχιάτρους φίλε μου έχουν σήκωση τα χέρια η περίπτωση του δεν μπορούν να την γιατρέψουν άλλα δεν ειναι μόνο ψυχασθενής ειναι και ΑΘΕΟΣ δεν έχει πιστεύω δεν έχει τίποτα μόνο κομματόσκυλο ειναι. Την κα δεν την είδα να διαμαρτυρηθεί για τα σκουπίδια που έχει πετάξει ο δήμος στο άλσος γιατί δεν πήγε στην πολεοδομια για τα αυθαιρετα του δήμου μέσα στο άλσος

  4. Το μοντελο για το ειδος της διακυβερνησης που επιθυμει για την Ελλαδα ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι φαινεται αυτο που εφαρμοζει απο την στιγμη που ανελαβε ο Δημαρχος της Νεας Φιλαδελφειας-Χαλκηδονας..Αστυνομοκρατια και επιλεκτικος αυταρχισμος-5 μερες ηταν υπο καταληψη το Δημαρχειο με συνεπεια την ταλαιπωρια των δημοτων στις αρχες του μηνα δεν ειδαμε να δειχνει την ιδια ευαισθησια ο Δημαρχος(προφανως λογω ιδεολογικης συγγενειας με τους καταληψιες) που δειχνει καθε φορα που βλεπει οπαδους της Α.Ε.Κ κουβαλωντας συνεχως τα Μ.Α.Τ στην Ν.Φ(ποιος ξεχναει και τους κουκουλοφορους-κρανοφορους “αντιεξουσιαστες” του καλοκαιριου με τα στυλιαρια,με τους οποιους και τοτε δεν ειχε προβλημα οταν πρσηλθαν “αυθορμητα” στην πολη μας ως…υπερασπιστες του αλσους-αλλα και γκεμπελιστικη προπαγανδα τσουβαλιαζοντας και χαραχτηριζοντας ως φασιστες,ιδιωτικο στρατο και βαλτους,ολους τους φιλαθλους της Α.Ε.Κ…Αν αυτο λοιπον ειναι το μοντελο λεμε ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Κι επειδη στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι,στο συγκεκριμενο κομμα εχουν το θρασος να αυτοαποκαλουνται και…αριστεροι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.