Εισβολή κουκουλοφόρων και βανδαλισμοί στο Υπουργείο Παιδείας

0

546758657463254Περί τα 40 άτομα με κουκούλες εισέβαλαν στο υπουργείο Παιδείας το μεσημέρι της Κυριακής, προχωρόντας σε βανδαλισμούς στην είσοδο του κτηρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι έσπασαν τζαμαρίες και δύο κάμερες ασφαλείας, ενώ εκείνη την ώρα δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη για τη φύλαξη του χώρου.

Σε ανακοίνωση του το υπουργείο αναφέρει:
«Μια μικρή ομάδα ‘δημοκρατών’ εισέβαλε σήμερα στο κτήριο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και προξένησε σημαντικές φθορές. Όσοι προσπαθούν με τέτοιες πράξεις να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία να γνωρίζουν πως ο αγώνας τους είναι μάταιος. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν άμεσα στο καταλογισμό κάθε μορφής ευθυνών».

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Ψινάκης φέρνει την Αντζελίνα Τζολί στον Μαραθώνα;
Επόμενο άρθρο“Έφυγε” ο ηθοποιός Τόνυ Άντονυ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.