Διπλή εξεταστική για όσους χρωστούν μαθήματα…

0

4237Τροπολογία-ανάσα αναμένεται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος για τους φοιτητές που χρωστούν μαθήματα.

Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, στην τροπολογία θα προβλέπεται η δυνατότητα σε φοιτητές να συμμετάσχουν στις εξεταστικές περιόδους του Φεβρουαρίου και του Ιουνίου 2015 σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα εξάμηνα, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται σε χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο.

Ετσι οι φοιτητές οι οποίοι χρωστούν μαθήματα που, βάσει του ισχύοντος νόμου, θα τα έδιναν τον Ιούνιο 2015, τώρα με την τροπολογία του υπουργείου Παιδείας θα μπορούν να εξεταστούν και τον Φεβρουάριο του 2015.

Η νέα ρύθμιση αφορά τους φοιτητές όλων των εξαμήνων και όχι μόνο τους «αιώνιους».

Προηγούμενο άρθρο“Μήπως τους συμφέρει να μας πετάξουν έξω από το ευρώ;”
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Λαϊκή συνέλευση στο Β’ διαμέρισμα Ν. Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.