Δελτίο τύπου του ΠΠΙΕΔ

0

Το πρωί της Κυριακής 14 Δεκεμβρίου το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς γέμισε για ακόμα μια φορά με παιδικές φωνές, χαμόγελα αλλά και μελομακάρονα!!
Με τη βοήθεια παιδαγωγών-εμψυχωτριών από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού τα παιδιά δραματοποίησαν το χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Σόφης Κώττη «Τα μελομακάρονα της Ευτυχίας», υποδυόμενα τους χαρακτήρες της ιστορίας.
Η επόμενη συνάντηση με τους μικρούς μας συμπολίτες στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Δεκελείας 152 & Ατταλείας, Νέα Φιλαδέλφεια) είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί.
Θα σας περιμένει η ζαχαροπλάστης Χρύσα Λαμπροπούλου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, αλλά και πολλά μπισκότα, γλάσο, σοκολατένιες λιχουδιές, χρωματιστές ζαχαρόπαστες και ζαχαρωτά, για να δημιουργήσετε τα δικά σας λαχταριστά γλυκίσματα, μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!

Προηγούμενο άρθροBazzar από τους Αεροπροσκόπους Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΟ Ψινάκης φέρνει την Αντζελίνα Τζολί στον Μαραθώνα;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.