Το Φωτογραφικό Εργαστήρι στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (photos)

0

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 οι μαθητές από το Φωτογραφικό Εργαστήρι του δήμου μας μαζί με το δάσκαλο Δημήτρη Μιμίδη τίμησαν τη μεγάλη φωτογράφο Βούλα Παπαϊωάννου.

 
Το καθιερωμένο μάθημά τους που λαμβάνει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΠΠΙΕΔ όπου φιλοξενείται η σημαντική φωτογραφική έκθεση του Μουσείου Μπενάκη.
 
Το πρόγραμμα των μαθημάτων φωτογραφίας τροποποιήθηκε προκειμένου να γίνει σχολιασμός και ανάλυση των φωτογραφιών που εκτίθενται. Η Βούλα Παπαϊωάννου αποτελεί αντικείμενο μελέτης εδώ και χρόνια στο Φωτογραφικό Εργαστήρι.
Προηγούμενο άρθρο«Σμύρνη μου αγαπημένη»
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Επιβεβαίωσε την προσφυγή στο ΣτΕ η ΠΑΕ ΑΕΚ – Επιβεβαίωση 100% Fx-news!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.