Την Πέμπτη(20/11)είχαμε δημοσιεύσει ότι το Σαββάτο στη Νέα Φιλαδέλφεια φίλαθλοι της ΑΕΚ είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση στον χώρο του οικοπέδου του γηπέδου και πορεία στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας.  Από το ρεπορτάζ του Fx το Σαββάτο το απόγευμα στο κέντρο της πόλης, διαπιστώσαμε συγκέντρωση (μικρή) κυρίως στο οικόπεδο της ΑΕΚ και στον σύνδεσμο οπαδών της Νέας Φιλαδέλφειας και έως τις 8.00μμ δεν υπήρξε κάποια πορεία η κλείσιμο δρόμων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ρεπορτάζ μας είχαμε αναφέρει ότι η συγκέντρωση δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ιστοσελίδα του συνδέσμου οπαδών της original21 και ότι η μόνη ανακοίνωση είναι για rock n” roll Live πάρτι στο club της το βράδυ του Σαββάτου.

Στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκονται για κάθε ενδεχόμενο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ιδιαίτερα στο δημαρχείο το οποίο είναι αποκλεισμένο από κλούβες των ΜΑΤ.

Ελπίζουμε η νύχτα να κυλίσει ήρεμα…

 

Προηγούμενο άρθροΑ.Ε. Φ.Χ. “Ευ Αγωνίζεσθαι”: Εθελοντική ημέρα Καθαρισμού του πάρκου Ειρήνης (photos)
Επόμενο άρθροO κακοποιός που αιματοκύλισε το Μικρολίμανο – Χαροπαλεύει η μια κοπέλα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.