Πυροβολισμοί και κυνηγητό στη Μεταμόρφωση!

0

wpid-wp-1416642341510.jpegΚαταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα στη Μεταμόρφωση Αττικής όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να ελέγξουν δύο ύποπτα άτομα.

Ειδικότερα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν δύο ύποπτα άτομα στην οδό Κώστα Βάρναλη να περιεργάζονται καταστήματα. Οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα για έλεγχο, όμως εκείνοι επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτες και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ξεκίνησε καταδίωξη όπου σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο ύποπτα άτομα πυροβόλησαν στον αέρα και οι αστυνομικοί απάντησαν με πυροβολισμούς.

Ο ένας στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε με τη μοτοσικλέτα και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στην περιοχή αλλά μέχρι στιγμής δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το δεύτερο άτομο.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Ιησούς της Φιλαδέλφειας… (photos)
Επόμενο άρθροΘέσεις εργασίας: Όλα τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για το 2015
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.