Βενιζέλος: Το μνημόνιο μπορεί να παραταθεί για…

0

45454Για πιθανή παράταση της ημερομηνίας εξόδου της χώρας από το μνημόνιο κατά «μερικές ημέρες ή εβδομάδες, για τεχνικούς λόγους» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Βενιζέλος: Το μνημόνιο μπορεί να παραταθεί για τεχνικούς λόγους- Οχι σε νέο δάνειο

«Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα λήγει στις 31 Δεκεμβρίου. Ο στόχος είναι η τελευταία δόση να έχει εκταμιευτεί έως τις 31 Δεκεμβρίου. Αν για τεχνικούς λόγους κάποιες διαδικασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί (μέχρι τότε) θα μπορούσε να υπάρξει παράταση, όχι όμως και νέο μνημόνιο. Νέο πρόγραμμα σημαίνει νέο δάνειο. Δεν μπορεί να γίνει» δήλωσε ο Ε. Βενιζέλος στους δημοσιογράφους, μετά την συνάντησή του με τον Α. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ερωτηθείς για την παράταση, ο Ε. Βενιζέλος σημείωσε ότι θα μπορούσε να έχει διάρκεια «κάποιων εβδομάδων ή μερικών ημερών».

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΔολοφονική επίθεση με σιδερογροθιά κατά αντιδημάρχου…
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ: Εκδήλωση από τον σύλλογο Γονέων & Φίλων ΑμΕΑ της Πόλης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.