Βίντεο: Ο Απόστολος Κόντος για τα τέλη χρήσεως πεζοδρομίων (τραπεζοκαθίσματα)

0

kontos-ds-fx-2411-telhΤο θέμα που συζητήθηκε περισσότερο και είχε και τις μεγαλύτερες εντάσεις, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας (δείτε ΕΔΩ), ήταν η “αναπροσαρμογή τελών χρήσεως πεζοδρομίων και λοιπών κοινοχρήστων χώρων έτους 2015”. Το συγκεκριμένο θέμα αφορά την παραχώρηση δημοτικού χώρου από τον Δ.Φ.Χ. σε καταστήματα, και κυρίως σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (τραπεζοκαθίσματα). Η αναπροσαρμογή είναι αρκετά υψηλή και ο λόγος που προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Τέλη χρήσεως πεζοδρομίων: 

  • Α΄ ζώνη (πλατεία Πατριάρχου και Σάρδεων από Λεωφ. Δεκελείας έως Νικ. Τρυπιά) 110€/τμ.
  • Β΄ ζώνη (Δεκελείας από οδό Σαλαμίνος έως οδό αφών Γεωργιάδη-Ατταλείας)  70€/τμ.
  • Γ’ ζώνη (Τομέας του δήμου που περικλείεται από τις οδούς Νικ. Τρυπιά, Βρυούλων, Γ. Παπανδρέου, Λεωφ. Δεκελείας, Ατταλείας, Καππαδοκίας, Φωκών, Σμύρνης, Ειρήνης 40€/τμ.
  • Δ’ ζώνη (Όλες οι υπόλοιπες πλατείες του δήμου) 30€/τμ.

Δείτε Βίντεο με την τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης “Ζούμε Μαζί”, Απόστολου Κόντου:

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη ο “τρελός” με το καλάσνικοφ!
Επόμενο άρθροΒίντεο: Η Βάσω Αγαγιώτου για τα τέλη χρήσεως πεζοδρομίων (τραπεζοκαθίσματα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.