Α.Ε. Φ.Χ. “Ευ Αγωνίζεσθαι”: Εθελοντική ημέρα Καθαρισμού του πάρκου Ειρήνης (photos)

0

no1Το Σάββατο 22-11-2014 Το πάρκο Ειρήνης ακόμη μια φορά γέμισε από μικρούς αθλητές και χαμόγελα σε μια εκδήλωση που στόχο της είχε την ενημέρωση των μικρών αθλητών για τον εθελοντισμό και την φύση.

Μια ιδέα του υπεύθυνου της ακαδημίας του Συλλόγου Κώστα Παππά που την πραγματοποίησε το Δ.Σ. και τα μέλη του με την βοήθεια του τμήματος ποδοσφαίρου του Δήμου μας, του προπονητή τους Δημήτρη Ζέτου αλλά και των αντιδημάρχων Θ. Μανωλεδάκη και Ν. Ανανιάδη οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά για την σημασία του εθελοντισμού άλλα βοήθησαν και στην πράξη !Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και περιμένουμε από τους φίλους μας άλλες ιδέες!

no2 no3

Προηγούμενο άρθροΜακελειό σε μπαρ στο Μικρολίμανο (upd)
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση φιλάθλων ΑΕΚ: Ηρεμία στη Νέα Φιλαδέλφεια – “Αστακός” το Δημαρχείο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.