Πώς -ερωτώ- πώς να κάνει κανείς φωτογραφικό αφιέρωμα στην Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci); H Μόνικα δεν είναι γυναίκα είναι … ιδέα! Η απόλυτη Ιταλίδα καλλονή έχει αναστατώσει τους άντρες όλου του πλανήτη με τις αμέτρητες φωτογραφήσεις της … και πραγματικά είναι τόσες οι πόζες της μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που τι να πρωτοδιαλέξουμε (!) Η «Μαλένα» έγινε 50 ετών και μας αρέσει που μεγαλώνει αρμονικά ανάλογα με τα χρόνια της. Ούτε πλαστικές, ούτε φανφάρες, ούτε προκλητικές δηλώσεις για τη σεξουαλικότητά της.

Γεννήθηκε πριν από 50 χρόνια στην κωμόπολη Città di Castello, στην Περούτζια της Ιταλίας και στα 13 της πόζαρε για έναν ερασιστέχνη φωτογράφο συμπατριώτη της που την ήθελε για μοντέλο του. Έτσι ξεκίνησαν όλα στην επαγγελματική της ζωή… Στην πολυτάραχη προσωπική της ζωή η αρχή έγινε το 1996. Η Μόνικα συνάντησε τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) στην ταινία «The Apartment». Παντρεύτηκαν το 1999, απέκτησαν δύο κόρες, τη Ντέβα (γεννήθηκε το 2004) και τη Λεονί (γεννήθηκε το 2010) και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Αύγουστο του 2013.

Δεν θα πούμε τίποτε άλλο για την Μόνικα – ούτε για τις ταινίες της, ούτε για τα εξώφυλά της, ούτε για όλους τους σκηνοθέτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί – παρά μόνο θα πούμε ότι εκτός από Ιταλικά, Γαλλικά, Αγγλικά μιλάει και …. Περσικά(!)

 

ΠΗΓΗΧ.Τ.| e-go.gr
Προηγούμενο άρθροΜέγαρο Μουσικής: Εκδήλωση-αφιέρωμα στην Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Κρίσιμος μήνας ο Οκτώβρης…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.