Τις επόμενες μέρες η απόφαση της ένστασης Αράπογλου…

0

5431Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τις επόμενες 10 μέρες αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου της ένστασης του συνδυασμού “νέο – Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία” του Γιώργου Αράπογλου, κατά της υπ’ αριθμ. 868/2014 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία ανακηρύχθηκαν, ο επιτυχών συνδυασμός και οι επιλαχόντες, των δημαρχιακών εκλογών του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Η ένσταση στρέφεται κατά της παράταξης «Ένωση Δημοτών» του Λύσανδρου Γεωργαμλή, ο οποίος συμμετείχε στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών μαζί με την παράταξη του μετέπειτα δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου (Δύναμη Πολιτών).  Η παράταξη “νέο” είνε λάβει την 3η θέση στον 1ο γύρο των εκλογών.

Σε περίπτωση που κερδίσει την ένσταση το “νεο”, τότε θα αναμετρηθεί στην επανάληψη του 2ου γύρου με την “Δύναμη Πολιτών”.

Προηγούμενο άρθροΠαναγίτσα Ν.Φ.: Το Φωτορεπορτάζ του Χρήστου Αμπατζόγλου από την εκδήλωση των Μικρασιατών Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΠέρασαν τζιχαντιστές από την Ελλάδα!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.