Στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Σχιστού η Ρένα Δούρου & Μπλόκο καταστροφής υλικών λόγω…

0

doyroyΕπίσκεψη στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Σχιστού πραγματοποίησε την Τρίτη (30/09) η Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Ρένα Δούρου, προκειμένου να παρακολουθήσει προγραμματισμένη καταστροφή υλικών. Η Περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, που κατά την επίσκεψή της, συνοδευόταν από το μέλος του Γ. Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θωμά Μπιζά, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους του Σταθμού, να ενημερωθεί για τα προβλήματα και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η αρμόδια υπάλληλος του ΕΔΣΝΑ σταμάτησε ως όφειλε την διαδικασία καταστροφής. Και τούτο γιατί μετά από επιτόπιο οπτικό έλεγχο που έκανε παρουσία της Προέδρου, αποδείχτηκε πως τα υλικά δεν ήταν πλήρως κατεστραμμένα όπως θα έπρεπε, σύμφωνα με το νόμο, πριν από την απόθεσή τους στον σταθμό.

Σε δήλωσή της, μετά από την επίσκεψη, η Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους που συμβάλλουν σε αυτή την «αλυσίδα ευθύνης» για την εύρυθμη λειτουργία του ΣΜΑ και παράλληλα υπογράμμισε τη σημασία του σεβασμού των ζητημάτων ασφαλείας των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων.

Προηγούμενο άρθροΤι “γίνεται” με την κλοπή τού οχήματος τού Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας??? (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΜέγαρο Μουσικής: Εκδήλωση-αφιέρωμα στην Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.