Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το σημερινό Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για τους Παιδικούς σταθμούς. Το Fx θα καλύψει με video την συνεδρίαση, και θα προβάλλει τα κυριότερα στιγμιότυπα της σε μαγνητοσκόπηση.

Πρόσκληση:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 23.10.2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης :

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών προσωπικού των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, προκειμένου να καταστεί δυνατή η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία τους.

2. Έγκριση 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε και 1ου ΑΠΕ του έργου με Κωδ. ΟΠΣ:390502 και τίτλο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ».
Η Συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα για μεν το πρώτο θέμα διότι η έλλειψη προσωπικού έχει οδηγήσει σε υπολειτουργία τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και επείγει η άμεση λειτουργία τους, για δε το δεύτερο, λόγω της φύσης του έργου (αντιπλημμυρικά εργασίες) που πρέπει να συνεχισθούν και να ολοκληρωθούν πριν την χειμερινή περίοδο.

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ευχαριστεί
Επόμενο άρθροΚλιμακώνει την ένταση η Τουρκία – Απειλεί με Διχοτόμηση της Κύπρου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.