Ρ.Δούρου: Επανέλεγχος νομιμότητας πτυχίων – Συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΚΚΕ

0

Λάβαμε από την Περιφέρεια Αττικής & δημοσιεύουμε:

Επανέλεγχος νομιμότητας πτυχίων στην Περιφέρεια Αττικής
Το 70% των 2.280 υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής έχει μέχρι σήμερα ελεγχθεί στο πλαίσιο του «επανελέγχου νομιμότητας πτυχίων, πιστοποιητικών και λοιπών στοιχείων του προσωπικού μητρώου υπαλλήλων». Τον έλεγχο διενεργεί η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο Υπαλληλικός Κώδικας (ν. 3528/07) καθώς και η σχετική νομοθεσία (ν. 4093/12 και ν. 4172/13).
Στο πλαίσιο του ελέγχου εντοπίστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κατοχής πλαστών και παραποιημένων τίτλων σπουδών, τις οποίες η Περιφερειακή Αρχή έχει ήδη παραπέμψει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και έχει ενημερώσει την αρμόδια Εισαγγελία ενώ στις περιπτώσεις μετάταξης έχει ενημερωθεί ο φορέας διορισμού για τις περαιτέρω ενέργειές του. Αυτή τη στιγμή άλλες επτά υποθέσεις βρίσκονται υπό εξέταση και πολύ σύντομα θα δημοσιοποιηθούν τα σχετικά αποτελέσματα.

1Συνάντηση της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου με τον ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα
Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην έδρα του κόμματος, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της Περιφερειάρχη Αττικής, μετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Εύη Αποστολάκη και ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης ενώ η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, πέραν του Γενικού Γραμματέα, αποτελείτο από τους: Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ, και Γιάννη Μανουσογιαννάκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο.
Στο πλαίσιο της ενημερωτικής συνάντησης η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου αναφέρθηκε στο κοινό ψήφισμα για το θέμα της αξιολόγησης των εργαζόμενων ενώ έθεσε το ζήτημα της ανάγκης ενός νέου συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων.
Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας ενημέρωσε την Περιφερειάρχη σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και το λαό συνολικότερα στην περιφέρεια Αττικής.

 

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.-Βρεφικός σταθμός: Γνωριμία γονέων με τη νέα Πρόεδρο
Επόμενο άρθροΊδρυση νέου τμήματος Υφαντουργίας-Ταπητουργίας στο ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.