Παρκούρ: Βουτιά θανάτου για 13χρονο…

0

parqur-Μοιραίο στάθηκε για έναν 13χρονο το παιχνίδι με φίλους του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το άτυχο αγοράκι έπεσε στο κενό από φωταγωγό πολυκατοικίας, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο, χωρίς όμως να ανακοινωθούν -μέχρι στιγμής- οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, κάτι που θα αποτελέσει αντικείμενο της προανάκρισης.

Σύμφωνα, πάντως, με μαρτυρίες περιοίκων, ο 13χρονος μαζί με την παρέα του είχαν επιδοθεί σε ένα… αυτοσχέδιο, πλην όμως εξαιρετικά επικίνδυνο, παιχνίδι.

Όπως έγινε γνωστό, ως άλλοι «κασκαντέρ» πηδούσαν από μία ταράτσα πολυκατοικίας στην άλλη. Εκτιμάται ότι ξεκίνησαν από οικοδομή επί της οδού Μητροπόλεως και με τον παραπάνω τρόπο έφτασαν έως την οδό Αγίας Σοφίας, όπου όμως συνέβη το μοιραίο.

Εκεί, εκτιμάται ότι έσπασε το προστατευτικό τζάμι, με αποτέλεσμα ο 13χρονος να κάνει βουτιά στο κενό από ύψος πέντε ορόφων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Οι διασώστες, όταν έφτασαν, διαπίστωσαν τον θάνατο του παιδιού.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΑιχμηρή ανακοίνωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για τους Παιδικούς σταθμούς
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ: Παράταση στο πρόγραμμα voucher(29-64 ετών) για 16.600 ανέργους;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.