Ν. Παπανικολάου: “Μια μεγάλη αδικία”…

0

Λάβαμε από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Νίκο Παπανικολάου, και δημοσιεύουμε:

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 24/9 ρώτησα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, για ένα ζήτημα papanikolaounikos-e1333732973733που απασχολεί τους κατοίκους του Κάτω Κουκλακίου, στη Νέα Χαλκηδόνα και συγκεκριμένα στην οδό Αυλώνος. Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων, στην συγκεκριμένη οδό, αναγκάζονται να πληρώνουν μεγάλα ποσά στο ΤΑΠ και τον ΕΝΦΙΑ καθώς οι ιδιοκτησίες τους τελούν υπό απαλλοτρίωση, για παραπάνω από 50 χρόνια.

image001 Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την άμεση ανταπόκριση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Καλαμπόκη, διευκρινίστηκε η πολυπλοκότητα του θέματος από τις υπηρεσίες και ζήτησα να προχωρήσουμε άμεσα σε άρση των απαλλοτριώσεων ώστε οι ιδιοκτήτες να μπορέσουν, τουλάχιστον, να εκμεταλλευτούν τις περιουσίες τους.

Η Δημοτική Αρχή, πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην εισαγωγή του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης και στο μεταξύ, να απαλλάξει τις ιδιοκτησίες από τον ΤΑΠ που αναλογεί στα τ.μ. που δεν μπορούν να αξιοποιήσουν.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

www.nikos-papanikolaou.gr

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Γιώργου Αράπογλου(νέο) για την ένσταση
Επόμενο άρθροΔωρεάν ιντερνέτ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.