Νέα Φιλαδέλφεια: Ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τις πλημμύρες

0

3Σήμερα το μεσημέρι κλιμάκια των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αττικής Ερμίνα Κυπριανίδου μαζί με το Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος Αριστείδη Βασιλόπουλο, επισκέφτηκαν την οδό Σκρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, που υπέστη ζημιές από τη χθεσινή βροχόπτωση.

Για αρκετή ώρα συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα οι απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις καθώς και η προώθηση μέτρων αντιπλημμυρικής θωράκισης, για την επίλυση του χρονίζοντος προβλήματος στην περιοχή.

2 1

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Δήμου Φ.Χ. για τους πληγέντες κατοίκους (καταιγίδας) της οδού Σκρα και της ευρύτερης περιοχής”
Επόμενο άρθροΜια ώρα πίσω τα ρολόγια από τα ξημερώματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.