Κατέθεσε στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Χαλανδρίου

0

84564Ανωμοτί κατάθεση για την αξιολόγηση έδωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου ο οποίος κλήθηκε ως ύποπτος για τα αδικήματα της απείθειας και της παράβασης καθήκοντος.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, έδωσε στην εισαγγελέα Καλλιόπη Νταγιάντα κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικημάτων, στο πλαίσιο έρευνας για τη μη παράδοση εκ μέρους των δημάρχων στοιχείων για την αξιολόγηση και επανέλεγχο συμβάσεων υπαλλήλων.

Ο δήμαρχος, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του, δήλωσε πως «πρόκειται για νόμο αντισυνταγματικό που δεν εφαρμόζεται».

Αύριο παρουσιάζεται στον Εισαγγελέα και η Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη ενώ έχουν κληθεί για εξηγήσεις και οι δήμαρχοι Πάτρας Κώστας Πελετίδης, Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης και Νίκαιας–Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.

Προηγούμενο άρθροΕΝΦΙΑ: Εκπτώσεις ή απαλλαγή για 1.456.955
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Διάρρηξη σε κατάστημα στη Βρυούλων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.