Εξαέρωσαν μικρά παιδάκια… ψυχανώμαλοι βομβιστές αυτοκτονίας!

0

Homs_suicide_bombing_SyriaΣυνολικά 41 παιδάκια και άλλοι τέσσερις ενήλικες ήταν το αποτέλεσμα της βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας σε διπλή επίθεση ισλαμιστών βομβιστών αυτοκτονίας, η οποία σημειώθηκε στη συριακή πόλη Χομς, η οποία ελέγχεται από τις κυβερνητικές δυνάμεις του Σύρου προέδρου Άσαντ.

Τα άτυχα παιδιά, θύματα του τυφλού ισλαμιστικού μίσους, βρίσκονταν στο σχολείο τους, όταν ένα αυτοκίνητο βόμβα εξερράγη στην είσοδο του σχολείου, κομματιάζοντάς τα στην κυριολεξία…

Ακόμα και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μια οργάνωση που σχεδόν πάντοτε βρισκόταν απέναντι στο καθεστώς Άσαντ, δεν μπόρεσε να μην εκφράσει τον αποτροπιασμό του για την επίθεση. Παρατηρητές και δημοσιογράφοι που έσπευσαν στο σημείο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ίδια τη φρίκη, με δεκάδες διαμελισμένα παιδικά κορμάκια να βρίσκονται παντού.

Ο βομβιστής φρόντισε να ανατινάξει το παγιδευμένο αυτοκίνητο την ώρα που τα παιδιά αποχωρούσαν από το σχολείο, επιθυμώντας, προφανώς, να προκαλέσει εκατόμβη, αδιαφορώντας αν σκοτώνει παιδιά. Ευτυχώς που γι’ αυτούς, το Ισλάμ δεν είναι «θρησκεία του μίσους». Αν ήταν, τι παραπάνω θα μπορούσαν άραγε να πράξουν, αυτοί οι μισαλλόδοξοι παρανοϊκοί;

ΠΗΓΗdefence-point.gr
Προηγούμενο άρθροΔελτίο τύπου της παράταξης “νέο” για τα νομικά πρόσωπα του Δήμου
Επόμενο άρθροΤα ΝΕΑ της Πολιτιστικής Αναγέννησης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.