Παρακολουθήσατε σε ζωντανή μετάδοση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Fx-news.gr (Fx-Tv), ολόκληρη της Μαραθώνια 3η συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, που ξεκίνησε την Τετάρτη (15/10) στις 7.30μ.μ. & τελείωσε την Πέμπτη στις 3.33 τα ξημερώματα… στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΕΠΑΛ.
fx-news-WEB-TV (2)⇒”Το τηλεοπτικό κανάλι του Fx, από τον Φεβρουάριο του 2011 σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της πόλης μας και όχι μόνο, καλύπτει τηλεοπτικά & ζωντανά (Live) τα δημοτικά συμβούλια του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, έχει στο ενεργητικό του δεκάδες τηλεοπτικά ρεπορτάζ με αποκαλύψεις που συζητήθηκαν σε όλη τη Ελλάδα, προεκλογικά debates, ρεπορτάζ εκδηλώσεων κλπ.”⇐

Δείτε ΟΛΗ τη συνεδρίαση σε μαγνητοσκόπηση στα παρακάτω βίντεος:

Broadcast live streaming video on Ustream

Broadcast live streaming video on Ustream

Broadcast live streaming video on Ustream

Broadcast live streaming video on Ustream

Broadcast live streaming video on Ustream

Broadcast live streaming video on Ustream

Broadcast live streaming video on Ustream

Broadcast live streaming video on Ustream

Broadcast live streaming video on Ustream

Broadcast live streaming video on Ustream



Broadcast live streaming video on Ustream
—————————
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση του κατατεθέντος από την Λαϊκή Συσπείρωση Φ.-Χ. ψηφίσματος-καταδίκης του νομοσχεδίου για τα οικονομικά των κομμάτων.

2. Έγκριση 9ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2014, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
3. Έγκριση αποχαρακτηρισμού τετραγώνων Δημοτικού Κοιμητηρίου (επανεισαγωγή).

4. Λήψη απόφασης για την κοπή ή μη δένδρων εντός κοινοχρήστων χώρων του Δήμου, βάσει της αριθ. 62/2014 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (επανεισαγωγή).

5. Αποδοχή επιχορήγησης για τη χρηματοδότηση των Πράξεων «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ» και «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ» το οποίο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Αττική” ΕΣΠΑ 2007-2013-Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος οικ. έτους 2014 (επανεισαγωγή).

6. Έγκριση 3ου Α.Π.Ε. του έργου «Ανέγερση κτηρίου 2ου Παραρτήματος Κέντρου Προσχολικής Αγωγής Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας» (Α.Μ. 134/2009) (επανεισαγωγή).

7. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή αγωγών σύνδεσης διαφόρων ακινήτων» (A.M. 73/2001-επανεισαγωγή).

8. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Κατασκευή αγωγών σύνδεσης διαφόρων ακινήτων» (επανεισαγωγή).

9. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Ανακατασκευή πεζοδρομίων διαφόρων περιοχών Δ.Ν.Φ.» (ΑΜ:03/09) και παράτασης χρόνου περαίωσης αυτού.

10. Έγκριση α) πραγματοποίησης αθλητικών – πολιτιστικών προγραμμάτων έτους 2014-2015, β) δημιουργίας και λειτουργίας τμημάτων με τις εθελοντικά προσφερόμενες υπηρεσίες από πολίτες, σχετικά με τα ανωτέρω προγράμματα και γ) καταβολής μηνιαίας συνδρομής για παρεχόμενες υπηρεσίες για πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα. (επανεισαγωγή).

11. Επικύρωση οριστικών πινάκων και αποτελέσματα ενστάσεων των εγγραφών νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Φ.Χ. (επανεισαγωγή).

12. Έγκριση παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου επί πλατειών του Δήμου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, κατόπιν αιτήσεων ιδιοκτητών παρακείμενων καταστημάτων.

13. Έκφραση γνώμης για τον καθορισμό του ανώτατου αριθμού αδειών άσκησης υπαίθριου πλανόδιου και υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2015.

14. Έγκριση διενέργειας εκταφών λόγω λήξεως έτους τριετίας ή παρατάσεως.

15. Εκλογή τριών (3) Δημοτικών Συμβούλων (δύο από την πλειοψηφία και ενός από τη μειοψηφία) ως αντιπροσώπων του Δήμου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας-Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.).

16. Ορισμός ενός (1) Δημ. Συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως εκπροσώπου του Δήμου στη Γεν. Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (Ε.Ο.Ε.Σ.) «Αμφικτυονία».

17. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση σχετικής πίστωσης για τις εκδηλώσεις της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

18. Έγκριση δαπάνης για την περιβαλλοντική δράση του Δήμου «AΛSOS ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΑΛΣΟΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ», στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

Προηγούμενο άρθροΤρομερό! Χρέωσαν ΕΝΦΙΑ 4,5εκ. στο Παναθηναϊκό Στάδιο!!!
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.-Βρεφικός σταθμός: Γνωριμία γονέων με τη νέα Πρόεδρο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.