Γήπεδο ΑΕΚ: “Νέες αντιδράσεις του Δήμου Φ.Χ.” – Έγγραφα…

0

aek-ghpedoΝέα προβλήματα προέκυψαν για την ΑΕΚ και την ανακατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Δήμο να αντιδρά στις μελέτες της «Αγιάς Σοφιάς», σύμφωνα με το onsports.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος 1924» περιμένει εδώ και καιρό την απάντηση για την υψομετρική μελέτη που έχει καταθέσει στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας από τον Αύγουστο και την οποία δεν έχει λάβει ακόμα.

Το θέμα θα μπορούσε να είχε λήξει με μια απλή συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου, ωστόσο, όχι μόνο δεν έχει γίνει, αλλά ο Δήμος ζητάει επιπλέον συμπληρωματικά στοιχεία και διευκρινήσεις. Μάλιστα, από το έγγραφο που έφερε στην δημοσιότητα το Συντονιστικό Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, βάζει στο «παιχνίδι» και την επιτροπή ποιότητας ζωής, από την οποία θα περάσει το αίτημα, κάνοντας το έργο των «κιτρινόμαυρων» ακόμα πιο δύσκολο.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της Ένωσης είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν το όλο θέμα και να προσκομίσουν ότι έγγραφο τους ζητηθεί, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Δήμου.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

Προηγούμενο άρθροΚλιμακώνει την ένταση η Τουρκία – Απειλεί με Διχοτόμηση της Κύπρου!
Επόμενο άρθροΕκλογές: Οι δήμαρχοι βγάζουν τους εκπροσώπους τους…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.