Γήπεδο ΑΕΚ: Απάντηση Βασιλόπουλου σε δημοσίευμα

0

-VASILOPOYLOY-FX-NEWSΤην περασμένη εβδομάδα είδε το φως της δημοσιότητας άρθρο από την εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi  το οποίο προσπαθούσε να δημιουργήσει κινδυνολογία όσον αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «υπάλληλος της εταιρίας Μελισσανίδη πήγε στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και υπέβαλε στις τεχνικές υπηρεσίες μια αίτηση, συνοδευόμενη από ένα σκαρίφημα, με την οποία ζητούσε να του δώσουν άδεια για να ανοίξει περιμετρική τάφρο και να κάνει έργα αντιστήριξης! Η τέως δήμαρχος, Ευτυχία – Αποστολάκη, δυο μέρες πριν τη λήξη της θητείας της, άσκησε πιέσεις στις Τεχνικές Υπηρεσίες για να δώσουν την άδεια στον Μελισσανίδη. Οι πιέσεις δεν απέδωσαν και το ζήτημα έχει περάσει στη νέα δημοτική αρχή».

Ο ιστότοπος που ασχολείται με θέματα της ΑΕΚ το aek24hours.gr, επικοινώνησε με τη νέα Δημοτική Αρχή της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για να μάθει αν ισχύει το ρεπορτάζ ή όχι. Διότι μιλάμε για το γήπεδο της ΑΕΚ και η παραμικρή παρερμηνεία μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

«Μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει. Δημοκρατία έχουμε. Το θέμα είναι όμως αν αυτά που γράφει ισχύουν ή όχι. Αυτό που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι πως έχουμε πάρει στα χέρια μας τις υψομετρικές μελέτες για την πεζοδρόμηση. Κανένα έγγραφο δεν έχει φτάσει στο Δήμο για περιμετρική τάφρο για έργα αντιστήριξης. Μπορείτε βέβαια να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές που χειρίζονται το θέμα να σας το πουν», μας είπε ο Δήμαρχος της πόλης, Άρης Βασιλόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση της Τοπικής Ν.Δ. Φ.Χ. για τα 40 χρόνια της παράταξης (photos)
Επόμενο άρθροΑνοιχτή επιστολή του Ηλία Κουρή (κυλικείο νεκροταφείου) στους Δημότες & τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.