Λάβαμε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Πάνο και δημοσιεύουμε:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 23.10.2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης :

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών προσωπικού των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, προκειμένου να καταστεί δυνατή η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία τους.

2. Έγκριση 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε και 1ου ΑΠΕ του έργου με Κωδ. ΟΠΣ:390502 και τίτλο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ».
Η Συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα για μεν το πρώτο θέμα διότι η έλλειψη προσωπικού έχει οδηγήσει σε υπολειτουργία τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και επείγει η άμεση λειτουργία τους, για δε το δεύτερο, λόγω της φύσης του έργου (αντιπλημμυρικά εργασίες) που πρέπει να συνεχισθούν και να ολοκληρωθούν πριν την χειμερινή περίοδο.

Προηγούμενο άρθροΤα Νέα του Α.Σ. Ιωνικού Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΆρθρο του Αλέκου Γούλα για τους Παιδικούς Σταθμούς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.