Kαταλήψεις δημαρχείων την Τρίτη

0
Αρχείο

1DHMOS-KATALHPSH-NEA-FILADELFEIA-4Καταλήψεις δημαρχείων προγραμματίζει αύριο Τρίτη, η ΠΟΕ –ΟΤΑ στο πλαίσιο της   «Ημέρας Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και διαμαρτυρόμενοι για την αξιολόγηση και για τους ελέγχους μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Οι καταλήψεις θα γίνουν από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί σε συμμετοχή όλους τους εργαζόμενους στους δήμους της χώρας.

Κατά τη διάρκεια των καταλήψεων θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις, γενικές συνελεύσεις αλλά και άλλες τοπικές δράσεις όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα-αιτήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους αλλά και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης με  αφορμή την ανάληψη από την 1 Σεπτεμβρίου 2014 των καθηκόντων των νέων Δημοτικών Αρχών η ΠΟΕ –ΟΤΑ επιδιώκει  τη σύγκληση ειδικής συνεδρίασης των δημοτικών συμβουλίων, για θέματα που αφορούν προβλήματα εργαζομένων και του θεσμού.

Προηγούμενο άρθροΔεν τα κατάφερε ο φίλαθλος του Εθνικού…
Επόμενο άρθρο“Τα είπανε” στον Δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.