Υπό Κατάληψη το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας

0
Αρχείο

1DHMOS-KATALHPSH-NEA-FILADELFEIA-4Υπό Κατάληψη βρίσκεται σήμερα Τρίτη (30/09) το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας.

Και όχι μόνο της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της «Ημέρας Τοπικής Αυτοδιοίκησης» στο οποίο η ΠΟΕ-ΟΤΑ (πανελλήνιος σύλλογος εργαζομένων δήμων) διαμαρτυρόμενη για την αξιολόγηση και για  τους ελέγχους μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου, καλώντας σε συμμετοχή όλους τους εργαζόμενους στους δήμους της χώρας.

Κατά τη διάρκεια των καταλήψεων θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις, γενικές συνελεύσεις αλλά και άλλες τοπικές δράσεις όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα-αιτήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους αλλά και το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης με  αφορμή την ανάληψη από την 1 Σεπτεμβρίου 2014 των καθηκόντων των νέων Δημοτικών Αρχών η ΠΟΕ –ΟΤΑ επιδιώκει  τη σύγκληση ειδικής συνεδρίασης των δημοτικών συμβουλίων, για θέματα που αφορούν προβλήματα εργαζομένων και του θεσμού.

Προηγούμενο άρθρο“Και Τώρα Πράξεις”!
Επόμενο άρθροΠεδίο μάχης η Λεωφ. Μεσογείων…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.