Τρόμος! Χάκερ έκλεψε & δημοσιεύει «ιδιωτικές» στιγμές διασημοτήτων!

0

435416Πανικός στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ επικρατεί από χάκερ που έχει στα χέρια του φωτογραφίες και βίντεο από τις ιδιωτικές στιγμές πολλών διασήμων.

Ήδη, οι πρώτες εικόνες που «κλάπηκαν» από κινητά τηλέφωνα κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για φωτογραφίες αποκαλυπτικές, με όσα λιγότερα ρούχα γίνεται σε όσο πιο προσωπικές στιγμές.

Ανάμεσα στα θύματα των χάκερ είναι πασίγνωστες ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα κι άλλες αναγνωρίσιμες παρουσίες. Κάποια από τα θύματα παραδέχθηκαν ήδη ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές, ενώ το Twitter κλείνει λογαριασμούς που δημοσιεύουν τις επίμαχες εικόνες.

Στη μεγάλη λίστα των θυμάτων υπάρχουν ονόματα που καίνε, αναφέρουμε ενδεικτικά τις Τζένιφερ Λόρενζ, Κέιτ Άπτον, Κέλι Μπρουκ, Σελένα Γκόμεζ… Συνολικά λέγεται ότι είναι 101 πρωτοκλασάτες σταρ που έπεσαν θύμα.

Ο χάκερ έγραψε επίσης πως εκτός από φωτογραφίες διαθέτει και βίντεο με άκρως καυτό υλικό, όπου για παράδειγμα γνωστή ηθοποιός επιδίδεται σε στοματικό έρωτα. Βίντεο το οποίο θα δώσει αφού πάρει μια γερή αμοιβή.

ΠΗΓΗtribune.gr
Προηγούμενο άρθροΠροσοχή μην τις δείξετε στα παιδιά σας… τις ωραιότερες παιδικές χαρές του κόσμου! (photos)
Επόμενο άρθροΤο σχέδιο άλωσης της Δύσης μέσω “ήπιας πολιτισμικής Τζιχάντ”… με στοιχεία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.