Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες τα αγωνιστικά και τα μεταγραφικά να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όμως τούτο δε σημαίνει πως το βασικό θέμα που απασχολεί όχι μόνο τον λαό της Ένωσης, αλλά και την ιστορία της, αυτό το γηπέδου, δεν προχωράει κανονικά. Πλέον έχουμε μπει στο (από τα πλέον κρίσιμα) κεφάλαιο της οικονομικής άδειας.

Ο φάκελος με τις μελέτες του έργου έχει παραδοθεί εδώ και μέρες στη ΔΟΚΚ, ενώ εξετάζεται από ειδικούς μελετητές. Φυσικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς και προχωρούν τα πάντα, κάνοντας και προεργασίες για το μέλλον, όταν δηλαδή θα αρχίσουν να μπαίνουν τα… τούβλα στο γήπεδο της ΑΕΚ.

rytmistiko-aekΠαράλληλα, συμπληρώνονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα που επίσης χρειάζονται και για τη Μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων. Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ και φυσικά του Μελισσανίδη, είναι η «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» να έχει στα χέρια της όλα τα απαραίτητα έγγραφα, να είναι καθ’ όλα νόμιμη και όταν αρχίσουν τα έργα (μέσα στο 2014) στη Νέα Φιλαδέλφεια να μη σταματήσουν ποτέ μέχρι τα… εγκαίνια της Αγιά Σοφιάς.

wpid-aek_543_355.jpgΜάλιστα, όπως γράφει η ΩΡΑ των Σπορ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις τελευταίες επαφές που είχε με τους συνεργάτες του για το θέμα του γηπέδου έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο που υπάρχει, ζητώντας απ’ όλους να συνεχίσουν σε αυτό το υψηλό επίπεδο δουλειάς ώστε να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να μη χαθεί κι άλλος χρόνος – μιας και αρκετός έχει χαθεί από τη γραφειοκρατία. Θυμίζουμε ότι για να βγουν οι οικοδομικές άδειες χρειάζονται περίπου 3 μήνες (ξεκινήσαμε να… μετράμε από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου), όμως υπάρχει αισιοδοξία πως στην ΑΕΚ θα τις έχουν πάρει στα χέρια τους ίσως και νωρίτερα.

ΠΗΓΗcoppa.gr
Προηγούμενο άρθρο“Τσαμπουκάδες” Τουρκίας πριν τη συνάντηση Σαμαρά – Ερντογάν!
Επόμενο άρθροΠάτερ Τιμόθεος Ηλιάκης: “Στην σκιά της παραίτησης του Μητροπολίτη Κωνσταντίνου” (φωτ.)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.