ΣΟΚ: “Κλινικά Νεκρός;” ο οπαδός του Εθνικού, μετά από επεισόδια στην Κρήτη! (φωτογραφίες)

0

Τραγική κατάληξη είχαν τα επεισόδια στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, καθώς ο οπαδός του Εθνικού που δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι από οπαδούς του Ηροδότου είναι κλινικά νεκρός στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου από ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι!

Ο οπαδός του Εθνικού είναι κάτοικος Χανιών και είχε πάει στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στη Νέα Αλικαρνασσό για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας στην πρεμιέρα του Δ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής και η μοίρα του έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι…

Ολα ξεκίνησαν στο 86ο λεπτό του αγώνα του Ηροδότου με τον Εθνικό, όταν οι οπαδοί των δυο ομάδων ήρθαν στα χέρια. Οι Κρητικοί έκαναν «ντου» στους οπαδούς των Πειραιωτών και το κακό δεν άρχισε να γενικευτεί.

Ο άτυχος οπαδός δέχτηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να φύγει αναίσθητος για το Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Τελικά λίγη ώρα αργότερα οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι κλινικά νεκρός, καθώς τα χτυπήματα που έφερε του έχουν προκαλέσει σοβαρότατη ζημιά…

Αγγελόπουλος: «Απόλυτη απογοήτευση για την ανεπάρκεια της Αστυνομίας Ηρακλείου»

Με δήλωση του ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς Αλέξης Αγγελόπουλος τονίζει σοκαρισμένος από το συμβάν ενώ δήλωσε την απόλυτη απογοήτευση του για την ανεπάρκεια της Αστυνομίας Ηρακλείου να διαχειριστεί ακόμα και ένα αγώνα Γ Εθνικής.

Στην δήλωση του ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς επιτίθεται και στον διαιτητή της αναμέτρησης Σπυρίδων Κολύτα για τον οποίο όπως τόνισε είναι σημαντικότερο από τη ζωή ενός ανθρώπου να κλωτσάμε τη μπάλα καθώς αποφάσισε παρ’ότι έγιναν τα επεισόδια να συνεχίσει κανονικά την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Εθνικού:

«Αν και είμαστε σοκαρισμένοι από το συμβάν και θα επανέλθουμε αύριο, το πρώτο που έχουμε να δηλώσουμε είναι η απόλυτη απογοήτευση μας για την ανεπάρκεια της Αστυνομίας Ηρακλείου να διαχειριστεί ακόμα και ένα αγώνα Γ Εθνικής (παρόλες τις προειδοποιήσεις μας).

Επιπρόσθετα, είναι ντροπή ο διαιτητής να συνεχίσει ένα αγώνα κατά τη διάρκεια του οποίου υπήρχε άνθρωπος σε κωματώδη κατάσταση και παράλληλα άλλοι οπαδοί που περιφέρονταν στο γήπεδο. Ο Πρόεδρος ζήτησε τα αυτονόητα που σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί ο αγώνας μέχρι ο φίλαθλος μας με ασφάλεια να παραληφθεί από το ΕΚΑΒ αλλά και να έρθει ικανή αστυνομική δύναμη που θα εξασφάλιζε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Όσο για τον διαιτητή του αγώνα, 27 χρονο Σπυρίδων Κολύτα που είναι του συνδέσμου Κερκύρας αλλά μένει στο Ρέθυμνο που θεώρησε σημαντικότερο από τη ζωή ενός ανθρώπου να κλωτσάμε τη μπάλα έχουμε να πούμε ότι ντρεπόμαστε για αυτό που βιώνουμε στην Ελλάδα του 2014 και το μυαλό όλων μας βρίσκεται στον φίλαθλο μας που δίνει τη δική του μάχη».

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Φωτορεπορτάζ (Νο2) από την κατάθεση στεφάνων για την Μικρασιατική Καταστροφή
Επόμενο άρθροΔ.Τ. των Μικρασιατών Φ.Χ. για την εκδήλωση Μνήμης της Μικρασιατικής καταστροφής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.