Προσλήψεις – Κοινωφελής εργασία στους Δήμους: “Στείλτε αιτήσεις”…

0

765432Την καταχώρηση –επικαιροποίηση των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί από τους δήμους και αφορούν σε διάφορες ειδικότητες οι οποίες μπορούν να καλυφθούν μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του υπουργείου Εργασίας. Επιστολή του το υπουργείο ζητεί από τους δήμους να πραγματοποιήσουν μέχρι τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά ηλεκτρονικά την επικαιροποίηση των αιτημάτων που έχουν υποβάλει. Οι δήμοι μαζί με την επιστολή έχουν λάβει και κωδικούς πρόσβασης.

Τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί από τους δήμους ανέρχονται στις 42.879. Η πλειονότητα των δήμων ζητεί βοηθούς βρεφοκόμους, βρεφονηπιοκόμους, εργαζόμενους γενικών καθηκόντων, διοικητικούς υπαλλήλους, ηλεκτρολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και υπαλλήλους πληροφορικής.

Προηγούμενο άρθρο“Παναγίτσα”: Φωτορεπορτάζ από το Μνημόσυνο της Μικρασιατικής καταστροφής
Επόμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: “Δωρεάν Ροδάκινα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.