Οι “ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας, ευχαριστούν την οικογένεια Φρίγκα

0

ETHELONTESΤο Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την Οικογένεια Φρίγκα για τη σημαντική χρηματική χορηγία της προς το Σύλλογο και συγκεκριμένα την ΟΜΕΑΝ.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ του Συλλόγου, αποτελείται από Εθελοντές που δύνανται να μεταβαίνουν, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, οπουδήποτε στην Ελλάδα και να τίθενται στη διάθεση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, της περιοχής που έχει πληγεί από καταστροφή, με σκοπό να συνδράμει τις τοπικές Αρχές στο έργο της αποκατάστασης. Ο εξοπλισμός, που αποκτήθηκε από τη χορηγία της κας Λαμπρινής Χόρτη-Φρίγκα και του υιού της Στέφανου, παρέχει στην Ομάδα τη δυνατότητα αυτονομίας στην κίνηση, τη διαμονή και τη διατροφή της ό,που αυτή κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Προς τιμήν του «δασκάλου», εκπαιδευτή και συνεργάτη των Εθελοντών Χρήστου Φρίγκα, Πολιτικού Μηχανικού του ΟΑΣΠ, το σύνολο της ως άνω υποδομής της ΟΜΕΑΝ πήρε το όνομά του.

ethelontesnf@gmail.com
www.ethelontesnf.blogspot.com

Προηγούμενο άρθρο“770.000 θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια”
Επόμενο άρθρο“Μαύρη ημέρα για την αρχαιολογία”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.