Τον Οκτώβριο αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς τότε αναμένεται να βγουν οι σχετικές άδειες για την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς».

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες, έτσι ώστε να επισπευτούν οι διαδικασίες για την έκδοση των σχετικών αδειών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης θεωρούν πως μέχρι τέλος του Σεπτεμβρίου θα πάρουν τις σχετικές άδειες στα χέρια τους, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα και να είναι έτοιμο το νέο γήπεδο, με την επιστροφή της Ένωσης στη Super League…

Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Fx την Τετάρτη(22/01/2014) στο οικόπεδο που θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο της Ένωσης και λίγες ώρες αφού τα πρώτα μηχανήματα για τις προεργασίες (γεωλογικός έλεγχος) είχαν εγκατασταθεί:

ΠΗΓΗnovasports.gr
Προηγούμενο άρθροΚλειστά σχολεία για 30 εκατ. παιδιά!!!
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα έναρξης (Αγιασμός) της σχολικής χρονιάς, ανά σχολείο στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.