Sex και Ζώδια: Δες τι αρέσει στο κάθε ζώδιο…

0

couple_sex_zodiacΤο κάθε ζώδιο κάνει σεξ με το δικό του τρόπο και έχει τις δικές του προτιμήσεις. Πώς κάνει σεξ το ζώδιο σας, αλλά και το ζώδιο του συντρόφου σας;

Κριός
Οι Κριοί απολαμβάνουν στο έπακρο το σεξ μιας και για αυτούς αποτελεί ένα διαρκές κυνήγι. Ο Κριός είναι ένας άφοβος εραστής, ευλογημένος με τη δύναμη για να αντέχει όλη τη νύχτα. Στο σεξ χρειάζονται έναν παρτενέρ που να είναι σε θέση να τους ικανοποιήσει, δεν φοβούνται να πειραματιστούν σεξουαλικά στην αναζήτησή τους για ευχαρίστηση, πράγμα που σημαίνει ότι ο κατάλληλος εραστής τους πρέπει να είναι αρκετά ανοιχτόμυαλος και έτοιμος για κάθε σεξουαλική πρόταση-πρόκληση. Ενώ ο ερωτισμός είναι πολύ σημαντικός για τους Κριούς ταυτόχρονα επιδιώκουν και μια ψυχική σύνδεση με τον εραστή τους, ενώ δεν δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα προκαταρκτικά. Είναι λίγο εκκεντρικοί, γι” αυτό μην ξαφνιαστείτε αν σας μιλήσουν λίγο… βρώμικα ή σας δώσουν ένα γλυκό χτυπηματάκι…. στο κρεβάτι.
Ταμπού: Η ιεραποστολική στάση.
Αγαπημένη στάση: Από πάνω.
Φετίχ: Τα σκληρά γένια.
Τι λέει μετά το σεξ: Ωραία, τώρα ας το κάνουμε πάλι.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο γεμάτο εκπλήξεις και διασκέδαση. Μπορεί να είναι τόσο ενδιαφέρον σεξουαλικά ώστε να γίνει πολύ δύσκολο στο σύντροφο του να τα βγάλει πέρα μαζί του. Λατρεύει τα ερωτικά παιχνίδια και με ένα αισθησιακό σύντροφο μπορεί να συνεχίσει όλη τη νύχτα. Στο Ταύρο αρέσει να δημιουργεί μια τέλεια ερωτική διάθεση δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να παρασύρει το θύμα του στον ερωτικό κόσμο της φαντασίωσης του . Βλέπει το σεξ σαν μια διαδικασία απελευθέρωσης και γι” αυτό ο σύντροφος του θα πρέπει να είναι πάντα πρόθυμος και γεμάτος ενθουσιασμό.
Ταμπού: Να τον παίρνουν μάτι.
Αγαπημένη στάση: Οι πλαϊνές.
Φετίχ: Παγωτό, σαντιγί, μέλι.
Τι λέει μετά το σεξ: Πεινάω, πιάσε μου μια πίτσα.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι πολύ ευέλικτοι και ζουν για το σεξ που θα τονώσει το μυαλό και το σώμα τους περισσότερο από την ψυχή τους. Ο εραστής τους θα πρέπει να έχει ποικιλία αλλά και τη δύναμη να πειραματιστεί για να τους ικανοποιήσει ανά πάσα στιγμή. Ένα στα γρήγορα στο πίσω κάθισμα κάποιου γρήγορου αυτοκίνητου είναι ακριβώς ότι χρειάζονται. Πάνω από όλα, όμως, το σεξ είναι ένα ψυχικό άθλημα για τους Διδύμους. Η πράξη αρχίζει από το κεφάλι και έπειτα παίρνει το δρόμο του προς τα κάτω. Είναι πάντα σε αναζήτηση για τον τέλειο εραστή και τη τέλεια σεξουαλική εμπειρία. Με λίγα λόγια θέλουν κάτι ξεχωριστό και ολοκληρωμένο ταυτόχρονα. Δεν ζητάνε και πολλά, έτσι;
Ταμπού: Οι στάσεις που δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ.
Αγαπημένη στάση: Όρθια, με γκόμενα να παίρνει μάτι.
Φετίχ: Τα βρομόλογα και το πολύ kinky κρεβάτι.
Τι λέει μετά το σεξ: Και τώρα, θα σου γνωρίσω την Χριστίνα.

Καρκίνος
Όπως και όλη η ζωής τους, το σεξ με τον Καρκίνο είναι σαν ένας αργός χορός, αλλά αν έχετε το σωστό τρόπο, θα καταφέρετε να έχετε πολλές σεξουαλικές συγκινήσεις με το καβούρι του ζωδιακού κύκλου. Είναι χωρίς αμφιβολία πολύ συναισθηματικοί και βλέπουν το σεξ ως μια συναισθηματική εμπειρία, αλλά όταν διεγείρονται μπορούν να προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία στο σύντροφο τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι σκέτη απόλαυση και για τους δύο. Ο κάβουρας είναι επίσης πολύ έξυπνος και μπορεί να διαισθανθεί τι θέλει ο εραστής του, γεγονός που κάνει τον έρωτα πιο ολοκληρωμένο και απολαυστικό. Το σεξ γι” αυτόν συνήθως ισοδυναμεί με την αγάπη , συνδέεται με το σπίτι του και την υγεία του, τόσο ώστε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή αντικατοπτρίζει και μία ικανοποιητική ερωτική ζωή.
Ταμπού: Το σεξ με αγνώστους.
Αγαπημένη στάση: Στο υπόγειο, μπρούμυτα, με τα φώτα κλειστά.
Φετίχ: Η σοκολάτα.
Τι λέει μετά το σεξ: Πότε θα γνωρίσεις τη μαμά μου;

Λέων
Το να κάνεις σεξ με ένα λιοντάρι είναι μία αρκετά »άγρια» εμπειρία και ταυτόχρονα πολύ ενθουσιώδης. Το λιοντάρι θέλει πάνω απ” όλα δράση. Αγαπούν να κυριαρχούν στο παρτενέρ τους, αλλά την ίδια στιγμή δέχονται οτιδήποτε νέο και συναρπαστικό και μπορεί πολύ εύκολα να γίνει δούλος σας. Γίνονται απόλυτα δημιουργικοί όταν ο σύντροφος τους, τονίζει την ομορφιά τους και τους λέει πόσο υπέροχοι είναι .Ο Λέων αγαπά το παιχνίδι της αποπλάνησης και λατρεύει να βλέπει τον σύντροφο του γυμνό. Οπότε αν θέλετε να τον ευχαριστήσετε κάντε την αρχή με μια εντυπωσιακή γυμνή εμφάνιση.
Ταμπού: Βρομόλογα, το ξύλο.
Αγαπημένη στάση: Οποιαδήποτε της επιτρέπει να βλέπει το σώμα της.
Φετίχ: Οι καθρέφτες.
Τι λέει μετά το σεξ: Τι λες; δεν ήμουν φανταστική;

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι ένας πολύ ευαίσθητος και τρυφερός εραστής και για αυτόν η ικανοποίηση του εραστή του, είναι το πιο σημαντικό. Θέλουν η σεξουαλική φαντασίωση τους να είναι τέλεια. Οι Παρθένοι απολαμβάνουν να γίνονται αυτό που ζητάει ο εραστής τους, αν αυτός ο εραστής μπορεί να εξωτερικεύσει τον αισθησιακό εαυτό του Παρθένου, η ανταμοιβή του θα είναι πιο απελευθερωμένος εραστής που μπορούσε να φανταστεί. Κρύβουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις και είναι γενικά ντροπαλοί, μα μόνο ο εραστής που θα μπορέσει να τους καταλάβει, θα είναι και αυτός που θα καταφέρει να τους ικανοποιήσει. Ο εραστής που θα καταφέρει να τους χειριστεί όπως τους αναλογεί σεξουαλικά, θα φανεί και πολύ τυχερός για την αγάπη τους συγχρόνως.
Ταμπού: Το σώμα της.
Αγαπημένη στάση: Στα 4.
Φετίχ: Τα δώρα και το σεξ πάνω στο πλυντήριο.
Τι λέει μετά το σεξ: Σήκω, πρέπει να απολυμάνω τα σεντόνια.

Ζυγός
Το σεξ είναι συνήθως πολύ σημαντικό για τα ζώδια του αέρα και ο Ζυγός δεν αποτελεί εξαίρεση. Το πάθος τους είναι αχαλίνωτο και είναι πολύ δύσκολο να συμβαδίσεις μαζί τους. Μόνο οι γενναίοι τα καταφέρνουν! Είναι επιθετικοί εραστές και το σεξ μαζί τους μπορεί να είναι μια αρκετά άγρια εμπειρία. Ο Ζυγός ζητά ένα χαρισματικό και ερωτικό εραστή, μιας και θεωρεί πως ακριβώς το ίδιο προσφέρει και εκείνος. Λατρεύουν το παιχνίδι της αποπλάνησης και τις συζητήσεις που οδηγούν σε καυτά παιχνίδια.
Ταμπού: Ο οργασμός της.
Αγαπημένη στάση: Η δική σου.
Φετίχ: Οι αποθήκες των sex-shop.
Τι λέει μετά το σεξ: Μου άρεσε, αν σου άρεσε κι εσένα.

Σκορπιός
Ο Θεός του Sex του ζωδιακού κύκλου έχει πολλά ακόμα να κάνει! Η σεξουαλικές ικανότητές και των ατόμων που γεννήθηκαν με αυτό το ζώδιο είναι θρυλικές. Εάν θέλετε να οδηγήσετε μια τίγρη στην απόλυτη συναισθηματική και σεξουαλική κορύφωση, πηδήξτε απλά στο κεντρί του Σκορπιού και απολαύστε το. Ο εραστής Σκορπιός έχει μια σχεδόν υπέρ φυσική λίμπιντο, και λατρεύει να προσφέρει ευχαρίστηση με όλο του τον αισθησιασμό. Θέλει έναν εραστή που μπορεί να συνεχίζει επ” αόριστον χωρίς να κουραστεί και χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει. Και κάτι ακόμα, ίσως το βασικότερο.Ο Σκορπιός θέλει ερωτικά παιχνίδια κάθε μέρα, κάθε ώρα και όλη την ώρα.
Ταμπού: Τα συναισθήματα.
Αγαπημένη στάση: Πάνω στον πάγκο, δίπλα στο κουζινομάχαιρο.
Φετίχ: Οι εννιά ουρές της γάτας της.
Τι λέει μετά το σεξ: Νομίζω ότι έχασα το κλειδί από τις χειροπέδες.

Τοξότης
Ο τοξότης είναι ένα ζώδιο της φωτιάς. Το σεξ για αυτούς είναι καθαρά διασκέδαση και μια παθιασμένη εμπειρία, η οποία δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το συναίσθημα. Με λίγα λόγια, είναι πάντα έτοιμοι! Και δεν ντρέπονται ποτέ. Θέλουν να απολαμβάνουν κάθε ερωτική εμπειρία και προτιμούν να αλλάζουν όλη την ώρα. Τους αρέσουν τα νέα πράγματα, διψούν για γνώση και απολαμβάνουν να μιλάνε στο κρεβάτι. Είναι ένας έναν τρόπος για να συνδυάζουν δύο από τις αγαπημένες απολαύσεις τους.
Ταμπού: Οι κλειστοί χώροι.
Αγαπημένη στάση: Πάνω στο δέντρο.
Φετίχ: Οι κεραυνοί.
Τι λέει μετά το σεξ: Με πας σπίτι;

Αιγόκερως
Αν και με μια ματιά δείχνει ντροπαλός, εσωτερικά κρύβεται ο πιο παθιασμένος και ενεργητικός εραστής που περιμένει να τον ανακαλύψετε. Η διέγερση σε αυτούς ξεκινά από την ευτυχία τους στην αγάπη, αφού η αγάπη και το σεξ πάνε χέρι-χέρι για τον Αιγόκερω. Είναι ένας επίμονος, παθιασμένος και πιστός εραστής, οπότε όποιος είναι στο κρεβάτι του ξέρει εγγυημένα ότι θα το απολαύσει. Ο εραστής τους πρέπει να έχει κατανόηση, να είναι ισχυρός και ελκυστικός. Αγαπούν τα ερωτικά παιχνίδια και προτιμούν να είναι από πάνω.
Ταμπού: Οι ανοιχτοί χώροι.
Αγαπημένη στάση: Όλες από πολλές φορές.
Φετίχ: Η πολιτική.
Τι λέει μετά το σεξ: Πόσο καλά ξέρεις τον διευθυντή;

Υδροχόος
Το σεξ για αυτούς είναι μια σύνδεση μεταξύ της καρδιάς και του μυαλού και όχι μόνο πάθος ή διασκέδαση. Το να μπορούν να μοιραστούν και να συζητήσουν τις σκέψεις τους με τον εραστή τους στο κρεβάτι, αποτελεί ένα μεγάλο μπόνους. Η φυσική περιέργεια τους θα τους οδηγήσει επίσης, να πειραματιστούν πολύ με τον σύντροφο τους. Θα ξεχωρίσουν αυτόν που θα τους δείξει αγάπη, φροντίδα και θα συζητήσει μαζί τους όλα τα θέματα ανοιχτά χωρίς να κρύψει τίποτα. Γι “αυτούς η ειλικρίνεια και η πίστη είναι πολύ σημαντικά.
Ταμπού: Ο σαδισμός.
Αγαπημένη στάση; Το τρενάκι της αγάπης.
Φετίχ: Το φτύσιμο.
Τι λέει μετά το σεξ: Ο σκύλος σου είναι γκέι.

Ιχθείς
Το σεξ είναι μια συναισθηματική υπόθεση για τα ψάρια. Ο Ιχθείς είναι ένας αισθησιακός και δημιουργικός εραστής, λατρεύει τα παιχνίδια και ζει πάντα σε ένα κόσμο γεμάτο φαντασιώσεις. Όταν πρόκειται για σεξ, η ντροπή βγαίνει από την πόρτα, (αν δηλαδή μιλάμε και για την πόρτα του δωματίου, μιας και είναι λάτρης του σεξ σε εξωτερικό χώρο) έχει μεγάλη όρεξη για σεξ και θέλει να αφήνει τα πράγματα ρευστά και ευμετάβλητα. Αν ο εραστή του μπορεί να κρατήσει ενεργή τη φαντασία του, εκείνος θα είναι έτοιμος για κάθε τι, όλη τη νύχτα. Λατρεύει επίσης να ευχαριστεί τον παρτενέρ του, έτσι ώστε αυτή η επαφή να είναι σίγουρα πολύ δυνατή και για τους δύο.
Ταμπού: Το επιφανειακό σεξ.
Αγαπημένη στάση: Όρθια στην μπανιέρα.
Φετίχ: Ο υδάτινος κόσμος.
Τι λέει μετά το σεξ: Πως είπαμε ότι σε λένε;

ΠΗΓΗastrologio.gr
Προηγούμενο άρθρο“Γυναίκα-αράχνη”, νάρκωσε τουρίστα και του τα πήρε όλα
Επόμενο άρθροΒίντεο: Πρώτη ομιλία Δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου με δεσμεύσεις προς τους δημότες της πόλης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.