«Ice Bucket Challenge» και… ηλεκτροπληξία από πυροσβέστες!!!

0

ice-bucket-660Συνολικά τέσσερις πυροσβέστες τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, όταν τους χτύπησε το ρεύμα κατά τη διαδικασία ομαδικού «μπουγελώματος» σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της παγκόσμια πρόκλησης του «Ice Bucket Challenge».

Ο Tony Grider, 41 ετών και ο Simon Quinn, 22 ετών τραυματίστηκαν σοβαρά όταν κατά τη δοκιμασία ήταν πολύ κοντά σε καλώδια υψηλής τάσης, στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου του Campbellsville.

Ενώ ο Steve Marrs, 37 ετών και ο Alex Johnson, 28 ετών έχουν ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Εκεί, η τετράδα πυροσβεστών βοηθούσε στη διοργάνωση του «Ice Bucket Challenge» των φοιτητών του πανεπιστημίου.

Οι δύο που βρίσκονταν στην κορυφή του γερανού του οχήματος τραυματίστηκαν πιο σοβαρά, ενώ ελαφρότερα τραύματα φέρουν οι δύο συνάδελφοί του βρίσκονταν μέσα στο πυροσβεστικό όχημα. Μάλιστα, η κατάσταση του Girder κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη.

campbellsville-university ice_bucket_challenge-firefighters_hurt

ΠΗΓΗparapolitika.gr
Προηγούμενο άρθροΑυτοκτόνησε “ένδοξα” ο αφανής ήρωας του Πανιωνίου!
Επόμενο άρθροΤριπλός σεισμός 5,1 στην Χαλκιδική!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.