Η σέξι Βάνα Μπάρμπα που αγαπήσαμε όλοι…

0

bana_mparmpa_topless_diakopes_xenodokheio_athensbars

Προφανώς, όπως κάθε γενναιόδωρος άνθρωπος, η Βάνα κάνει λάθη. Ή μάλλον υπερβολές. Τις οποίες δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγει και να τις παραδεχτεί πρώτη. Από την κάθοδό της στην πολιτική με το ΛΑΟΣ (κομπλέ με την δήλωση ‘Κατεβαίνω για να βολευτώ’), το διαφημιστικό της με εκείνη ως καμαριέρα δίπλα στον Στρος Καν του Σεφερλή και τις διάφορες εκπομπές ή project που κατά καιρούς ανακοινώνει. Αλλά αυτά είναι πταίσματα.

Πέρα από τις γραφικότητες περί sex symbol που και εκείνη πλέον, στα 45 της, σιχαίνεται να ακούει. Το γεγονός ότι ποτέ δεν φοβήθηκε να σπάσει τα μούτρα της και ποτέ δεν δέχτηκε να γίνει σύζυγος κάποιου για να βολευτεί.

’Έζησα δύο αξέχαστες δεκαετίες, ότι επιθύμησα το είχα. Μεγαλώνοντας όμως έρχεσαι ξαφνικά αντιμέτωπος με σένα και λες ‘τώρα, τι κάνω;’ Διότι ωραία, είχες μια συμπαθητική εμφάνιση που ήταν το όχημα. Όμως κάποτε θες να προχωρήσεις σαν άνθρωπος. Και τότε το όχημα δεν ξέρεις πού θα σε βγάλει’

ΠΗΓΗoneman.gr
Προηγούμενο άρθροΓιατί το χασμουρητό είναι μεταδοτικό;
Επόμενο άρθρο50.000 θέσεις απασχόλησης στους Δήμους…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.