Eκβιασμοί, μαύρο χρήμα και όπλα από υπάλληλο της…

0

money3Μπουμπούκι ήταν ένας 56χρονος υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

“Tα κατορθώματά του”

Η δράση του αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκανε 35χρονος ημεδαπός. Σύμφωνα μ” αυτήν, ο υπάλληλος απαίτησε εκβιαστικά το ποσό των 50 ευρώ για να κάνει προσθήκη επαγγελματικής δραστηριότητας στην άδεια κυκλοφορίας φορτηγού οχήματος.

Σε επιχείρηση της αστυνομίας και ενώ είχε προηγηθεί ραντεβού των δύο ανδρών, βρέθηκε στο γραφείο του 56χρονου το προαναφερόμενο ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος μάλιστα και στο παρελθόν είχε απαιτήσει και λάβει από τον 35χρονο χρήματα για τη διεκπεραίωση παρόμοιων υποθέσεων.

Μετά τη σύλληψη του, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, στο οποίο βρέθηκαν 17.350 ευρώ, τα οποία δεν είχε δηλώσει και ένα πιστόλι αερίου κρότου-λάμψης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου κατ΄εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης, για αδικήματα για την πρόληψη για καταστολή νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, για αδικήματα της νομοθεσίας περί δηλώσεων και ελέγχου περιουσιακής κατάστασης καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

 

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΟρκίστηκε η νέα περιφερειάρχης Ρένα Δούρου
Επόμενο άρθροΓάζα: Η πρώτη Ανθρωπιστική βοήθεια μετά από 7 χρόνια…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.