1.140 Μόνιμες Νέες Θέσεις Εργασίας στη ΔΕΗ μέσω ΑΣΕΠ!

0

ergasia-deiΟι ειδικότητες που θα προκηρυχθούν αφορούν κυρίως τεχνικό προσωπικό, όπως μηχανικοί, τεχνίτες, τεχνικοί, αλλά και διοικητικό προσωπικό για τα καταστήματα είσπραξης λογαριασμών της ΔΕΗ.

Αναλυτικά θα δημοσιευτούν:

-Μία προκήρυξη που θα αφορά διοικητικό προσωπικό για τα κεντρικά γραφεία, την Διεύθυνση Πληροφορικής και εργατοτεχνικό προσωπικό για τα Λιγνιτικά Κέντρα, τις Διεύθυνσεις Υδροηλεκτρικής Παραγωγής, τους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς, κ.α.
Δεύτερη προκήρυξη που θα αφορά σε πτυχιούχους- επιστήμονες (οικονομλόγους, γιατρούς εργασίας)

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα είναι 20ήμερη και το πιθανότερο σενάριο είναι οι αιτήσεις να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα του ΑΣΕΠ, όπως και στην προκήρυξη 2Κ/2014.

Η συμμετοχή των υποψηφίων αναμένεται να είναι μεγαλη παρα το γεγονός οτι η προκήρυξη θα «τρέξει” μέσα στον Αυγουστο. Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν από τις υπηρεσίες της ΔΕΗ στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας, Αρκαδίας, Βέροιας, Χανιά, κ.α.

-Στη δεύτερη περίπτωση στον ΔΕΔΔΗΕ θα προσληφθούν 190 μηχανικοί, 290 τεχνίτες, 40 οικονομολόγοι και 20 επιστήμονες πληροφορικής.

Προσόντα

Στα προσόντα των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψιν ο χρόνος ανεργίας, οι τίτλοι σπουδών, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ειδικότητα, η πολυτεκνική ιδιότητα, η εντοπιότητα.

 

ΠΗΓΗneolaia.gr
Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ: Συνέντευξη του Κώστα Βουτσά στο Fx-news!
Επόμενο άρθροΤραγικό! Δύο αδέλφια ζούσαν επί 10 μέρες με το πτώμα της μητέρας τους!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.