Πέρασε με 0 (μηδέν) στο Πανεπιστήμιο!!!

0

98117Από τα… κωμικοτραγικά των βάσεων 2014…

Υπήρξε υποψήφιος, ο οποίος έγραψε σχεδόν 0 στα 6 μαθήματα, στα οποία εξετάστηκε και πέρασε στο τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών τελευταίος, σύμφωνα με το thrakitoday.com.

Η εισαγωγή του στο τμήμα Ισπανικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε λόγω της άριστης επίδοσης του στο μάθημα της Ισπανικής γλώσσας.

Μάλιστα, δεν είναι ο μοναδικός αφού παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και σε σχολή Ιταλικής φιλολογίας, όπου ο τελευταίος εισακτέος έγραψε 0 σε αρχαία και ιστορία κατεύθυνσης ενώ ο μέσος όρος στα 6 μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης ήταν 2,53.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει (δεν εξετάζουμε αν θα έπρεπε) η βάση του 10 και υπάρχουν σχολές με τόσο χαμηλή ζήτηση που δεν συμπληρώνουν καν τις προσφερόμενες είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβεί κάτι τέτοιο…

 

ΠΗΓΗneolaia.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο-Ρεπορτάζ της ορκωμοσίας του Άρη Βασιλόπουλου & του νέου Δ.Σ.
Επόμενο άρθρο“Ρέκβιεμ”: 10 Xρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004… (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.