Ορκίστηκε η νέα περιφερειάρχης Ρένα Δούρου

0

dourou5Η νέα περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ορκίστηκε στο κλειστό γυμναστήριο Δροσούπολης στα Άνω Λιόσια, με πολιτικό όρκο, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της. Μαζί της ορκίζεται ολόκληρο το περιφερειακό συμβούλιο.

Η Ρένα Δούρου έφτασε στο γυμναστήριο εν μέσω πανηγυρισμών. H ορκωμοσία όπως σημείωσε η ίδια, γίνεται στα Νέα Λιόσια, για λόγους συμβολικούς και πολιτικούς. Στην τελετή ορκωμοσίας, θα παραέστει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Στην περιοχή πραγματοποιείτήθηκε αντιφασιστική διαδήλωση, από μέλη οργανώσεων που διαμαρτύρονται για την παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής στο περιφερειακό συμβούλιο.

Έξω από το γυμναστήριο συγκέντρωση πραγματοποίησαν και δεκάδες οπαδοί της Χρυσής Αυγής, με την αστυνομική παρουσία να είναι ισχυρή.

doyroy

ΠΗΓΗnewsbeast.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Ferrari του Χατζηγιάννη…
Επόμενο άρθροEκβιασμοί, μαύρο χρήμα και όπλα από υπάλληλο της…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.