37.000 με 40.000 παιδιά θα μείνουν φέτος εκτός βρεφονηπιακών σταθμών!!!

0

paidikΣαφή προειδοποίηση ότι περίπου 37.000 με 40.000 παιδιά θα μείνουν φέτος εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, απηύθυνε με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ ο Σιμός Δανιηλίδης, πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ.

Ο κ. Δανιηλίδης εκτίμησε πως, λόγω της κρίσης, θα υποβληθούν περίπου 100.000 αιτήσεις, τη στιγμή που τα κονδύλια που έχουν συγκεντρωθεί, ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ, επαρκούν για τις ανάγκες μόλις 62.000 παιδιών.

Ο κ. Δανιηλίδης σημείωσε πως προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα θα πρέπει να αποδεσμευτούν από τώρα παγωμένα και λιμνάζοντα κονδύλια του ΕΣΠΑ.
Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 4 Αυγούστου.

Από την πλευρά του πάντως ο υπουργός Εσωτερικών, με δηλώσεις του στο MEGA διαβεβαίωσε ότι και φέτος θα επιδοτηθεί ο ίδιος αριθμός παιδιών, υποστηρίζοντας πως τα χρήματα που διατίθενται από το ΕΣΠΑ είναι ικανοποιητικά.

Προηγούμενο άρθρο“Adios”… με 25 απόντες… είπε το “χειρότερο” Δημοτικό συμβούλιο της ιστορίας!
Επόμενο άρθροΕθελοντές Π.Π.Ν.Φ.: Εκπαίδευση & Ενημέρωση!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.