122 προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα (δικαιολογητικά)

0

ethniki-trapezaΜέχρι και την Τρίτη 22 Ιουλίου έχουν περιθώριο οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο γραπτό διαγωνιμό της Εθνικής Τράπεζας για την πρόσληψη 122 υπαλλήλων.

Η υποβολή των αιτήσεων-δηλώσεων συμμετοχής στο γραπτο διαγωνισμό ξεκινά στις 14 Ιουλίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την καταθέσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα της τράπεζας επιθυμούν. Οι εξετάσεις που θα γίνουν με το σύστημα των πολλαπλών επιλογών σε τέσσερις ενότητες (Γλωσσικών ικανοτήτων-δεξιοτήτων, Αριθμητικών ικανοτήτων, Γενικών Γνώσεων και Αγγλικών) θα γίνουν με την ευθύνη του ΑΣΕΠ, πιθανότατα το Σεπτέμβριο.

Το νέο προσωπικό θα χρησιμοποιηθεί σε λογιστικής φύσεως εργασίες, στις οποίες περιλαμβάνονται η υποχρεωτική υπηρεσία σε θέση ταμία λογιστού και ο χειρισμός τεχνολογικού εξοπλισμού υποστήριξης λειτουργίας της τράπεζας.

Δείτε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και τις θέσεις που ανοίγουν ανά νομό στην προκήρυξη, πατώντας ΕΔΩ.

 

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: Θαλάσσια μπάνια για απόρους
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του “Συντονιστικού κατοίκων Φ.Χ.” με αιχμές στα τοπικά ΜΜΕ, και όχι μόνο… (απάντηση)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.