Το Φιλαδελφειώτικο μουσικό συγκρότημα «TΡ.I.ΠA» στο Fx!

0

TRIPA«Η εφημερίδα Fx-news θέλοντας αυτή τη φορά να αναδείξει και άλλες πτυχές του Δήμου μας, ήρθε σε επικοινωνία με κάποια από τα τοπικά συγκροτήματα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να πουν δύο λόγια για τη δουλειά τους αλλά και για το πώς ο Δήμος μας θα μπορούσε να συνεργαστεί και να βοηθήσει όλα τα νέα παιδιά και τους νέους καλλιτέχνες γενικότερα της πόλης μας ώστε να προβάλουν τη δουλειά τους μέσα από τη περιοχή στη οποία μένουν ή έχουν ως έδρα!»

της Κατερίνας Ζούβελου

Πείτε μας δυο λόγια για το συγκρότημα σας (από πόσα μέλη απαρτίζεται, τα ονόματα τους και την ιδιότητα τους μέσα στο συγκρότημα, τι είδος μουσική παίζεται …).

To συγκρότημα μας ονομάζεται ΤΡΙ.Π.Α και απαρτίζεται από 2 μελή και τον Λιάκο! Τα 2 μελή είναι ένα αυτί ο Αρούλης και ένα χέρι στα live που πάει πάνω κάτω, ο Βασίλης. Θέλουμε να λεμέ ότι παίζουμε “τσογλάνικο” Χιπ Χοπ!

Έχετε στο βιογραφικό σας κάποια δισκογρα-φική δουλειά είτε ολοκληρωμένη είτε στα σκαριά και αν ναι πείτε μας λίγα λόγια για αυτή. Αν όχι, σκέφτεστε ένα τέτοιο βήμα;

Σαν Τρι.π.α έχουμε βγάλει 3 άλμπουμ. Το ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΓΚΑ, ΤΟ ΜΑΖΟΥΤ και το ΤΟΥΜΠΑΝΟ (όλα ελευθέρα μέσω ιντερνέτ
στο http://www.ariskaplanidis.com/ #!tripa/c17wn)
και ένα σκασμό βίντεο κλιπ, που υπάρχουν εδώ: https://www.youtube.com/user/ TRIPACREW

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον (μελλοντικές συνεργασίες, live)

Έχουμε αρκετά καινούρια κομμάτια έτοιμα και ετοιμάζουμε καινούριο βίντεο κλιπ… σύντομα! Όσο για live περιμένουμε τον Σέξπυρ (ή τον Πρύτανη από imizbiz) να μας πάρουν τηλέφωνο και να μας πουν πού και πότε παίζουμε!

Ποια η γνώμη σας για τη διασκέδαση στη Ν. Φιλαδέλφεια ; Πιστεύετε μπορεί ο Δήμος μας να βοηθήσει τα τοπικά συγκροτήματα;

Το καλύτερο live που έχει γίνει στη Φιλαδέλφεια είναι το ΔΙΚΟ ΜΑΣ στις 6 Ιουνίου στο People’s Place! Πέρα από την πλάκα, προτείνουμε ο Δήμος να χρησιμοποι-ήσει τους άπειρους κλειστούς χώρους που έχουμε, για προβολή των τοπικών συγκροτη-μάτων. Δηλαδή όχι μόνο σε μαγαζιά ιδιωτών (όπως στην δική μας περίπτωση), αλλά και σε χώρους που θα παραχωρήσει ο Δήμος.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Ιουλίου
Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Ιουλίου
Προηγούμενο άρθροΑυτός είναι ο «δράκος»…
Επόμενο άρθροAir Algerie: Οι πρώτες εικόνες από τη νέα αεροπορική τραγωδία! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.