Συνάντηση Άρη Βασιλόπουλου με τον ΟΣΚ για το 1ο Δημοτικό & 3ο Γυμνάσιο

0

10Την Τρίτη 23 Ιουλίου ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία στελεχών της Δύναμης Πολιτών, επισκέφθηκε τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων Α.Ε, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ κ.Ηρακλή Δρούλια και τον Γενικό Διευθυντή Έργων κ.Λεωνίδα Θεοτοκάτο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο νυν αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ.Μιχάλης Κουτσάκης και ο δημοτικός σύμβουλος κ.Δημήτρης Κανταρέλλης (μέλος του ΔΣ του ΟΣΚ).

Η αντιπροσωπία εστίασε στην ανάγκη άμεσης επισκευής του 3ου Γυμνασίου Ν.Φ, προκειμένου να επιτευχθεί η λειτουργία του – χωρίς προβλήματα – τον Σεπτέμβριο. Ο Άρης Βασιλόπουλος επισήμανε ως προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής την διασφάλιση της ανέγερσης του 1ου Δημοτικού Ν.Φ ( Σπαθάρη ) και της κατασκευής του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου Ν.Φ στην περιοχή του Φουγάρου. Στο πλαίσιο αυτό, ασκήθηκε πίεση για τη ταχύτερη δημοπράτηση του 1ου Δημοτικού και συζητήθηκαν, διεξοδικά, οι πηγές χρηματοδότησης για την κατασκευή του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου.

Στη συνάντηση με το ΔΣ του ΟΣΚ, ο νέος Δήμαρχος και η Δύναμη Πολιτών επαναβεβαίωσαν το πλαίσιο διεκδίκησης της νέας δημοτικής αρχής στα θέματα κατασκευής και συντήρησης όλων των σχολικών κτηρίων της πόλης μας.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθροΣτο 1ο MUSIC DREAM FESTIVAL συμμετείχε και η “ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ”!
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, καλεί τους οφειλέτες για…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.