Ο “έρωτας” Σγουρού – Δούρου… δεν κρύβεται!

0

752Νέο επεισόδιο στο σήριαλ Δούρου – Σγουρού είχαμε σήμερα στη περιφέρεια αττικής…

Η Δούρου έστειλε επιστολή στον Σγουρό μέσω του πρωτόκολλου της περιφέρειας.
Εκεί τον αποκαλεί “νυν Περιφερειάρχη”, του θυμίζει ότι απο 1 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει τα καθήκοντά της και του ζητάει γραφείο από τώρα για να μπορέσει να οργανώσει την δουλειά της.
Ο Σγουρός της απαντά, ότι αν θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικό του γραφείο και αναφωνεί “o tempora, o mores”…

Η επιστολή της Δούρου:

dourou_zitaei_grafeio

και η απάντηση του Σγουρού

ΠΡΟΣ: Εκλεγμένη Περιφερειάρχη Αττικής Σε απάντηση της από 22-7-2014 επιστολή σας για την παραχώρηση χώρου στην Περιφέρεια Αττικής, σας ενημερώνω πως στο συνδυασμό σας (όπως και σε όλες τις παρατάξεις) έχουν ήδη παραχωρηθεί από το 2011, πλήρως εξοπλισμένα γραφεία, στον τέταρτο (4ο) όροφο του κεντρικού κτηρίου της Περιφέρειας Αττικής για την εκτέλεση του έργου τους και την εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Εξ όσων γνωρίζω, τα γραφεία σας αυτά, δεν τα επισκέπτεται τακτικά κανείς από τους αιρετούς του συνδυασμού σας, πλην δύο (2) υπαλλήλων που έχουν διατεθεί στην παράταξή σας. Παρόλα αυτά, και εφόσον το κρίνετε σκόπιμο,

μπορώ να σας παραχωρήσω άμεσα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μου και το δικό μου γραφείο που στεγάζεται στον έβδομο (7ο) όροφο του ίδιου κτηρίου της Περιφέρειας Αττικής για την εξυπηρέτησή σας. Καλοπροαίρετα πάντως, παρατηρώ ότι, σε κανέναν από τους τριακόσιους

είκοσι πέντε (325) Δήμους και τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας, η άτυπη αυτή διαδικασία ενημέρωσης, που δεν προβλέπεται πουθενά στη νομοθεσία, δεν έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης τέτοιας έκτασης από κανέναν νεοεκλεγέντα αιρετό, πουθενά δεν έχει απασχολήσει τόσο τη δημόσια ζωή και φυσικά, πουθενά αλλού δεν έχει γίνει αντικείμενο τόσων επιστολών, συνεντεύξεων και δηλώσεων, πλην της Περιφέρειας Αττικής.

O tempora, o mores….

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

ΠΗΓΗanakata.gr
Προηγούμενο άρθροΥποβολή αιτήσεων συμμετοχής για δωρεάν φιλοξενία σε παιδικούς σταθμούς
Επόμενο άρθροΑεροπορικό δυστύχημα στη Σπάρτη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.