Κατερίνα Καινούργιου και… “Καλοκαίρι Παντού”! (photos)

0

katerina-kainourgiou (8)“Έχω παραδεχτεί πως έχω κάνει πλαστική επέμβαση. Έχω κάνει στην μύτη και στο στήθος. Ο λόγος που έκανα πλαστική στη μύτη ήταν επειδή είχα διάφραγμα και ορισμένα αναπνευστικά προβλήματα. Γι’ αυτούς τους λόγους και με τη σύμφωνη άδεια των γονιών μου το έκανα. Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 ετών και, όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους, δεν το είχα πει στον μπαμπά μου και δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση”… λέει η Κατερίνα, η οποία είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Καποδιστριακού…

“Μέχρι τα 19 δεν είχα βγει ούτε ραντεβού. Στα 18 πρέπει να έδωσα το πρώτο φιλί. Την πρώτη μου σεξουαλική επαφή την είχα κάπου στα 22. Δεν βιάστηκα να κάνω σεξ. Είμαι παραδοσιακή και πολύ πουριτανή”…. και μετά από αυτά, απολαύστε τις φωτογραφίες τις πανέμορφης Κατερίνας:

 

ΠΗΓΗoneman
Προηγούμενο άρθροΟι “εξωφρενικές” απαιτήσεις πάμπλουτων στα ελληνικά νησιά…
Επόμενο άρθροΕίσαι γυναίκα? ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γελάς δημόσια!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.